ConsultingPress Finance WordPress Theme Page TItle

Echipa noastră

fondator și asociat

Cristian China-Birta

Antreprenor din 2008. A fost desemnat bloggerul cu care au colaborat cel mai bine agențiile în 2013-2016, în topul realizat de Revista Biz. În 2016 figurează pe primul loc în topul celor mai vizibile persoane cheie din online românesc, conform Zelist Industries.

Vezi profil
fondator și asociat

Vlad Dulea

Antreprenor din 2003, specialist în marketing online. Reprezintă partea tehnică a echipei, venind cu strategii și idei de implementare pentru campaniile agenției.

Vezi profil
Social Media Manager

Cristian Florea

Planifică și implementează campaniile în social media, identifică oportunități și monitorizează trendurile online. Blogger din 2008 pe cristianflorea.ro și fondatorul proiectului casastiti.ro, care a câștigat locul 3 la Webstock Awards 2015, categoria Utility.

Vezi profil
Digital Account Manager

Irina Manole

Gestionează portofoliul de clienți, sugerează seturi de strategii luând în considerare obiectivele specifice, proiectează și pune în aplicare proiecte pentru promovarea acestora, realizează rapoarte ale performanțelor campaniilor.

Vezi profil
Social Media Editor

Alexandru Ion

Creează conținut pentru blogurile și conturile sociale ale clienților. Implementează și monitorizează planul de engagement al comunității conform strategiei.

Vezi profil
Specialist PPC

Lucian Marin

Este profesionist certificat Google cu experiență de peste 3 ani în online marketing. Gândește, implementează și optimizează campaniile de Google Ads (Adwords) și Facebook Ads.

Vezi profil
Digital Account Manager

Robert Feraru

Este la curent cu noile tendințe din social media și vine în ajutorul clienților prin crearea unor strategii optime de comunicare online. Asigură implementarea, managementul și monitorizarea proiectelor pe tot parcursul derulării acestora.

Vezi profil
PPC Specialist

Cosmin Sipoș

Ajută la crearea reclamelor online, la testarea și optimizarea acestora pentru a obține rezultate cât mai bune din publicitatea desfășurată prin intermediul platformelor Google Ads (Adwords) și Facebook Ads.

Vezi profil