Curs Social Media: Cum să construiești o strategie de social media eficientă

Data: Momentan amânat

Durata: 10:00 – 17:00

Locația: București, Impact Hub Timpuri Noi, Splaiul Unirii 165, Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1.

Cost participare: 190 € / persoană

Despre eveniment

Pornind de la întrebarea „De ce are nevoie o companie de o strategie în social media?” putem enumera zeci de exemple, de la relația pe care un brand o construiește cu consumatorul prin intermediul rețelelor sociale, la îmbunătățirea vânzărilor sau atingerea unor noi tipuri de public care pot deveni fani ai produsului tău.

Strategia de social media este un set de pași pe care ar fi bine să-i urmezi în comunicarea de pe rețelele sociale unde ești prezent ca să ajungi la rezultate cât mai bune pentru brandul tău.

Cum realizezi acest set de pași și ce trebuie să faci ca să îl poți respecta până ajungi la rezultatele dorite? Vei afla cu siguranță pe 14 aprilie, fiindcă te invităm la cursul despre „Cum să construiești o strategie de social media eficientă” organizat de agenția Kooperativa 2.0.

Cui îi este adresat acest curs?

Cursul li se adresează antreprenorilor și reprezentanților companiilor cărora le-ar fi de ajutor să înțeleagă principiile realizării unei strategii de social media eficiente.

Începem prin a seta contextul social media actual apoi continuăm cu pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a realiza o strategie de social media eficientă. Nu în ultimul rând, trecem printr-o serie de tactici și tips & tricks care te vor ajuta la implementarea strategiei de social media.

Ziua se va încheia cu o probă practică, extrem de utilă pentru a-ți însuși tehnicile învățate în cadrul cursului și a găsi răspuns la întrebările specifice pe care le ai pe teme de social media.

Notă: Cursul este promovat și prin platforma Qriser.

Înscriere

Costul de participare este de 190 € / persoană. Se aplică discounturi pentru companiile care înscriu două sau mai multe persoane.

Dacă din compania ta vor veni mai multe persoane, te rugăm să specifici acest lucru în câmpul „Alte detalii”.

Momentan cursurile din Martie și Aprilie sunt amânate. Lasă-ne adresa ta de email pentru a te ține la curent!


Alte detalii-

Despre traineri:

Cristian China-Birta
Cristian China-Birta
Fondator și Asociat

Antreprenor din 2008. Blogger din 2007 pe cristianchianbirta.ro cu o bogată experiență de colaborare cu agențiile, companiile și alți bloggeri din România. A fost desemnat bloggerul cu care au colaborat cel mai bine agențiile în 2013, 2014, 2015 și 2016, în topul realizat de Revista Biz. În 2016 figurează pe primul loc în topul celor mai vizibile persoane cheie din online românesc, conform Zelist Industries.

Cristian Florea
Cristian Florea
Social Media Manager
Urmărește trendurile din social media și este la curent cu tot ce se schimbă. Blogger din 2008 pe cristianflorea.ro și fondatorul proiectului casastiti.ro, care a câștigat locul 3 la Webstock Awards 2015, categoria Utility.

Agenda evenimentului

10:00 – 11:30 – Context Social Media actual, Tipuri de clienți în social media, La ce te poate ajuta Social Media;
11:30 – 12:00 – Coffee break;
12:00 – 13:30 – Cum construiești o strategie de social media;
13:30 – 14:30 – Lunch break;
14:30 – 16:00 – Cum implementezi o strategie de social media;
16:00 – 17:00 – Probă practică, Q&A și Networking.

Despre Kooperativa 2.0

Suntem o agenție de digital marketing înființată în 2012. Am făcut până acum peste 700 de campanii de influencer marketing, am scris peste 10.000 de postări pentru conturile sociale ale clienților noștri și am creat și optimizat peste 1000 de ad-uri creative în Google Ads (Adwords) și Facebook Ads. Totodată, am organizat peste 100 de evenimente la care au participat, la invitația noastră, bloggeri și influenceri.

Oferim servicii de influencer marketing (promovare prin intermediul influencerilor), promovare prin Google Ads (Adwords) și Facebook Ads, administrare a paginilor de Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube și cursuri de social media pentru companii.

Click aici pentru înscriere