Agenție iscusită de comunicare integrată | Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

UX/UI WEBDESIGN

Realizare website

Cauți o echipă de oameni iscusiți, așa ca tine, care să te ajute cu realizarea unui website? Cred că e timpul să ne cunoaștem mai bine! 🤝

Agenția de realizare website-uri Kooperativa 2.0 te poate ajută să obții o prezență online relevantă și modernă pentru afacerea ta. Descoperă mai jos beneficiile unei colaborări cu noi:

Cum arată procesul de realizare website când colaborezi cu Kooperativa 2.0?

Ne cunoaștem și aflăm care sunt nevoile afacerii tale (20-60 minute)

Pentru început ne vom întâlni, offline sau online, pentru a ne cunoaște mai bine și pentru a afla tot ce se poate despre afacerea sau proiectul tău. Va fi o întâlnire în care vom descoperi cum te putem ajuta noi și vom afla cui se adresează afacerea și website-ul tău. În acest fel pentru, vom cunoaște detaliile de care să ținem cont atunci când luăm decizii referitoare la realizarea site-ului. În această etapă cafeaua (sau 🍺) o dăm noi.

Research, planificare, estimări (1-5 zile)

Cu datele pe care le-am adunat de la tine în întâlnirea precedentă, vom merge în „laboratorul” nostru de realizare website-uri pentru a pune cap la cap toate informațiile adunate, pentru a gândi structura și nevoile website-ului tău, dar și pentru a-ți putea face o propunere cât mai potrivită. După aceea, rămâne să aflăm doar dacă batem palma. 🤔

Setare direcție vizuală și realizarea design-ului / alegerea template-ului potrivit (variabil)

Am spus mai devreme ceva de un laborator 👩‍🔬👨‍🔬? Felicitări, acum ai și tu o cheie de la intrare! Vei lua pe tine halatul (și mănușile te rugăm!) și vom începe să ne jucăm cu eprubetele de pe raftul de direcție vizuală. Vom afla ce gusturi ai și cum vrei să arate website-ul tău, iar în funcție de ceea ce ți-ai dorit, vom începe să lucrăm pe design sau vom decide asupra template-ului potrivit afacerii tale.

Dezvoltarea website-ului (1-4 săptămâni)

Probabil vei fi puțin obosit după pasul precedent, așa că te lăsăm puțin să te relaxezi iar noi ne punem la calculatoare 👩‍💻👨‍💻, ca să realizăm efectiv website-ul pe care l-am agreat de comun acord . Vom implementa toate direcțiile stabilite, iar apoi la final vom integra și platformele pe care le-am discutat. Iar dacă te întrebi, să știi că da, la nivel de bază ne vom ocupa și de indexarea SEO.

Lansarea website-ului

Website-ul va fi dezvoltat cel mai probabil direct pe server-ul tău, dar depinde foarte mult de stadiul de dezvoltare al business-ului tău. Dacă ai deja un website pe care vrei să îl menținem activ până îl finalizăm și lansăm pe cel nou, putem face asta fără probleme. În continuare, mai rămâne doar să sărbătorim împreună și să decidem dacă vrei să menținem colaborarea pe termen lung (pentru mentenanța/administrarea proaspătului website) sau doar rămâne să ne trimitem vederi în fiecare an de la plajă sau de la munte. 🚀

Ingredientul secret: Iterația 🔮

Lucrurile sunt într-o continuă schimbare, iar ceea ce vrei și ce ai nevoie azi poate fi total diferit față de ceea ce vrei și ce ai nevoie mâine. Noi ținem cont de acest lucru, astfel încât încercăm să menținem un flow de lucru cât mai flexibil și să ne adaptăm constant situațiilor neprevăzute.

Portofoliu Web Design

Ești interesat de acest serviciu?

Sau scrie-ne folosind acest formular:

Ne recomandă

15+ ani de experiență

100+ clienți mulțumiți

97% retenție clienți

200+ site-uri realizate

Te interesează aceste servicii?

UX/UI WEBDESIGN
Contactează acum o agenție specializată pentru realizare website!

Acești clienți au avut încredere în noi așa că ne poți contacta și tu!

Veranda MallSpecial Olympics RomâniaSmarticianAltiusCrystal Dental ClinicSnagov ClubAtelierul de SlăbitClinica AS