Agenție iscusită de comunicare integrată | Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

UX/UI WEBDESIGN

Mentenanță site-uri

Întreținere site-uri pe bază de abonament lunar. Prin abonamentul de mentenanță îți asigurăm toate serviciile IT necesare administrării eficiente a site-urilor. Abonamente lunare care asigură tot suportul necesar actualizării, administrării, promovării și dezvoltării site-ului

Cu cine vei lucra?

 • Ionuț Bălănean

  Web Developement Manager

 • Marin Apostol

  Senior Web Developer

 • Senior Web Developer

 • Ștefan Borhan

  Web Developer

 • Andrei Zdetovețchi

  Photographer & Web Designer

Ai un site dar nu și timpul sau oamenii care să se ocupe de el? Ai ajuns în locul potrivit!

Te ajutăm să ai mereu un site actualizat, care să ilustreze corect imaginea afacerii tale în timp real și care să nu fie depășit de competitorii tăi. Colaborând cu noi pentru administrarea de site, vei beneficia de următoarele avantaje:

Ce înseamnă concret mentenanța sau administrarea unui site?

De ce să ne ocupăm noi de administrarea site-ului tău?

Afacerea ta reprezintă un magazin online?

E important ca atunci când deții un magazin, toate produsele tale să fie actualizate. Nu-ți dorești clienți supărați sau dezamăgiți de informațiile lipsă sau eronate. Până la urmă, ei îți garantează succesul sau eșecul. Cu ajutorul nostru, te asiguri că ei vor vedea mereu doar produsele disponibile, în variațiile și cu prețurile potrivite. Dacă vine o colecție nouă, te poți baza pe noi că va apărea și în website cât mai curând posibil. Procesatorul de plată și-a modificat sistemul, iar acum site-ul tău nu mai poate procesa comenzile? Cu noi poți sta liniștit, căci nu vei întâmpina astfel de probleme. Nu contează pe ce platformă este construit site-ul tău, fie Webflow, WooCommerce, Shopify, Gomag sau alta, pentru că noi ne înțelegem bine cu toate!

Deții o clinică medicală, dentală sau estetică?

Pe cât de important ești tu pentru clienții tăi, pe atât de important e și site-ul tău pentru tine. Clienții tăi trebuie să știe mereu care sunt serviciile de care pot beneficia, iar noi ne asigurăm că vor avea mereu acces la această informație. Știm și că pentru acest tip de business este important să îți ții la curent clienții cu activitatea ta și să vii cu informații folositoare pentru ei. De aceea, blog-ul tău va fi pe mâini bune cu noi, la fel ca toate anunțurile pe care vrei să le afișezi vizitatorilor.

Afacerea ta se bazează pe acel unic serviciu adaptat pentru fiecare client?

Atunci credem că nu există nimic mai important decât actualizarea  informației în timp real pentru clientul tău. Există ceva nou ce poți oferi pentru client? Sau poate ți-ai modificat procesul și modul de lucru? Cu siguranță trebuie să știe și clientul tău asta. Dacă ne alegi pe noi să îți administrăm site-ul, vom garanta că ai un proces de contractare și/sau contactare cât mai bine optimizat și adaptat clienților tăi. Tot noi te asigurăm și pe site-ul tău vor apărea în mod actualizat cele mai recente proiecte pe care vrei să le evidențiezi!

Ai un restaurant sau o cafenea?

Știm cât de mare e competiția aici, chiar știm și îți înțelegem nevoile. Cu noi te asiguri că pui la dispoziție clienților tăi meniul potrivit prin diferite sisteme pe care le vom crea pentru trine. Bazându-te pe noi pentru administrarea site-ului, vei putea fi sigur că toți clienții știu cum te pot contacta sau vizita, fie că vorbim de o locație fizică, de comenzile telefonice/online dar și de platformele de livrare. Tu te ocupi de servirea impecabilă, iar noi ne ocupăm ca tu să ai mereu clienții aproape.

Cumva afacerea ta ești chiar tu, un blogger, un artist sau un trainer?

Site-ul tău va fi oglinda ta. Clienții vor putea descoperi în mod facil pe website modalitățile prin care îi poți ajuta și programul tău de lucru.  Ne vom asigura că toate informațiile sunt actualizate și că articolele tale sunt urcate pe site imediat după ce le-ai redactat. Salvează timp pentru a oferi servicii și texte cât mai bune, iar noi te vom ajuta să le prezinți într-un mod eficient.  

Ești interesat de acest serviciu?

Sau scrie-ne folosind acest formular:

Ne recomandă

15+ ani de experiență

100+ clienți mulțumiți

97% retenție clienți

200+ site-uri realizate

Te interesează aceste servicii?

Ce părere au clienții despre colaborarea cu noi?

Să lucrăm cu oamenii din echipa Kooperativa 2.0 este intuitiv și plăcut. Simțim că prin eforturile pe care le depun în această colaborare sunt asemeni unor colegi care ne împărtășesc valorile și tind către obiectivele comune, de a ne dezvolta și de a obține rezultate. Un aspect important este acela că înțeleg componente avansate de tehnologie și aspecte specifice industriei auto, reușind astfel să gestioneze activitățile și cerințele pe care le-am avut.

Bogdan Andronache

Growth Manager Sales Partner

A funcționat foarte bine încă de la prima întâlnire și am știut că ne dorim să colaborăm pe termen lung. Am comunicat eficient, rapid, nevoile și cererile noastre s-au materializat într-un timp extrem de scurt. Și am avut deplina încredere în abordare.

Adina Huza

Manager Marketing @ DaDa

Profesionalism în adevăratul sens al cuvântului. Colaborarea cu Kooperativa 2.0 ne-a ajutat să creștem afacerea și să o ducem la un alt nivel. Mulțumim întregii echipe pentru această colaborare de succes!

Silviu Stoleriu

Owner @ The Millenial

Am avut o colaborare foarte frumoasă și fructuoasă. Comunicarea era eficienta, mi-a plăcut că ne știați nevoile și veneați mereu în întâmpinarea lor. Proactivitate 10+ 🙌🏻

Camelia Anghel

Crystal Dental Clinic

Mă bucur ca m-ați băgat în seama când am avut doar 500 euro buget pentru că atunci am realizat faptul că, folosit de specialiști, până și cel mai mic buget îți poate aduce beneficii. Mă ajută mult faptul că sunteți prompți în comunicare și implementați repede ceea ce discutăm. Over all, simt interes real și implicare din partea voastră. Keep up the good work!

Adina Mugescu

Owner @ The Beer Institute

Colaborarea este excelentă. La capitolul client service, dorință și disponibilitate de a veni în ajutor (aproape) la orice oră, nu cred că am lucrat mai bine cu vreo organizație în viața mea.

Dan Fințescu

podcaster, blogger, Director de programe Kiss FM

Mereu disponibili, prompți și profesioniști. O echipă pe care o simți alături de tine și un partener de încredere.

Dragoș Pîrnog

Product Manager @ Explore Travel

Seriozitate și promptitudine necesare oricărei companii!

Rareș Prodan

Director Executiv @ Geneceutica

Excelent! Din 2008!

Raluca Dumitrașcu

Director Vânzări & Marketing @ Hotel Vega

Comunicare rapidă și eficientă!

Nicu Alifantis

Alifantismusic

Sunteți fantastici! Indiferent cu cine lucrez, rezultatele nu se lasă așteptate.

Gabriela Murtaza

Specialist PR @ Fundația Baylor Marea Neagră

O echipă foarte flexibilă și de mare ajutor. Super drăguți și implicați. Întotdeauna am găsit rezolvare cu ajutorul lor.

Răzvan Diaconu

Director Marketing @ BRAVO Europa

Colaborarea cu voi a fost minunată și vă recomand cu toată încrederea

Alexandra Lazăr

Advisio Turism - muzeograf/comunicare @ Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș

Performanțele campaniilor derulate, comunicarea excelentă, creativitatea, propunerile și promptitudinea echipei sunt atuurile care recomandă echipa Kooperativa 2.0.

Gabriela Rizescu

Președinte Alcedo

Am început colaborarea cu agenția Kooperativa 2.0 în august 2020 pentru un proiect punctual de SMM. Profesionalismul de care au dat dovadă, constanța în a livra calitate, ușurința comunicării și deschiderea echipei către a găsi cele mai bune soluții pentru business-ul nostru i-au desemnat ca prima alegere în preluarea campaniilor digitale ulterioare.

Maria Dunăreanu

Director Marketing, Altius SA

Încă de la început, echipa dedicată contului nostru a fost capabilă să analizeze și să înțeleagă cerințele și nevoile companiei noastre, oferindu-ne soluții inspirate și personalizate, adesea peste nivelul așteptărilor noastre. Suntem încântați să păstrăm acest parteneriat, știind că avem alături un partener și un ”sfătuitor” care împărtășește aceeași abordare de business deschisă și modernă, precum și un angajament profund pentru valoare și inovație.

Roxana Tănasă

Marketing Specialist, Corporate Office Solutions

Printre calitățile pe care le apreciem la Kooperativa 2.0 se numără profesionalismul și experiența în mediul online, creativitatea și obiectivitatea cu care transmite informațiile, spiritul antreprenorial și vizionar într-un domeniu aflat într-o continuă schimbare și dezvoltare. O echipa tânără, cu viziune și cu multe veleități, care are soluții rapide pentru orice provocare.

Mira Stănescu

Manager Marketing, CGS România

Kooperativa 2.0 a răspuns solicitărilor noastre eficace și la timp, chiar și atunci când a fost vorba de unele solicitări de ultimă oră. Au o echipă dinamică, organizată, punctuală și cu feed-back rapid, capabilă, credem noi, să răspundă solicitărilor celor mai exigenți clienți.

Cornel Ion

Director, RFI România

Întotdeauna am privit colaborarea cu echipa Kooperativa 2.0 ca pe o relație de prietenie, datorită faptului că aici am găsit oameni înțelegători, profesioniști, originali și care vor găsi soluții pentru a putea pune în practică ideile ieșit din comun pe care echipa Veranda Mall le-a prezentat de-a lungul timpului.

Oana Boiangiu

Senior Marketing Manager, Veranda Mall

UX/UI WEBDESIGN
Contactează-ne acum pentru o ofertă de administrare site!

Acești clienți au avut încredere în noi așa că ne poți contacta și tu!

 • AristoDent
 • Clarisse Dental
 • Sales Partner
 • Longevity Shop
 • Margelute.ro
 • Rombat
 • Veranda Mall
 • ALCEDO
 • Artro Sport Clinic
 • York City College
 • DelicioUS
 • Transylvanian Inn
 • BELPROFILE
 • RFI România
 • Romanian Romance
 • Aberdeen Angus
 • Art & Craft
 • Roto Frank
 • Vitalia Servicii pentru Mediu
 • The Millenial Burger
 • Clinica AS
 • CRIME SCENE PRESS
 • Prisaca Transilvania
 • Clinica Infinity
 • Atvangarde
 • CGS
 • Eucom
 • Isoletta
 • La Sardina
 • Atelierul de Slăbit
 • The Beer Institute
 • Snagov Club
 • Icoane de Argint
 • COS
 • BioSunLine
 • AC HELCOR
 • Special Olympics
 • Aro Palace Hotel
 • Camera de Comerț și Industrie Maramureș
 • Crystal Dental Clinic
 • Smartician
 • Enayati Medical City