Agenție iscusită de comunicare integrată | Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

UX/UI WEBDESIGN

Mentenanță site-uri

Întreținere site-uri pe bază de abonament lunar. Prin abonamentul de mentenanță îți asigurăm toate serviciile IT necesare administrării eficiente a site-urilor. Abonamente lunare care asigură tot suportul necesar actualizării, administrării, promovării și dezvoltării site-ului

Cu cine vei lucra?

Marin Apostol

Senior Web Developer

Ionuț Bălănean

Web Developer

Andrei Zdetovețchi

Web Designer & Photographer

Vasilică Liea​

Web Developer

Nicolae Furtună

Web Developer

Ai un site dar nu și timpul sau oamenii care să se ocupe de el? Ai ajuns în locul potrivit!

Te ajutăm să ai mereu un site actualizat, care să ilustreze corect imaginea afacerii tale în timp real și care să nu fie depășit de competitorii tăi. Colaborând cu noi pentru administrarea de site, vei beneficia de următoarele avantaje:

Ce înseamnă concret mentenanța sau administrarea unui site?

De ce să ne ocupăm noi de administrarea site-ului tău?

Afacerea ta reprezintă un magazin online?

E important ca atunci când deții un magazin, toate produsele tale să fie actualizate. Nu-ți dorești clienți supărați sau dezamăgiți de informațiile lipsă sau eronate. Până la urmă, ei îți garantează succesul sau eșecul. Cu ajutorul nostru, te asiguri că ei vor vedea mereu doar produsele disponibile, în variațiile și cu prețurile potrivite. Dacă vine o colecție nouă, te poți baza pe noi că va apărea și în website cât mai curând posibil. Procesatorul de plată și-a modificat sistemul, iar acum site-ul tău nu mai poate procesa comenzile? Cu noi poți sta liniștit, căci nu vei întâmpina astfel de probleme. Nu contează pe ce platformă este construit site-ul tău, fie Webflow, WooCommerce, Shopify, Gomag sau alta, pentru că noi ne înțelegem bine cu toate!

Deții o clinică medicală, dentală sau estetică?

Pe cât de important ești tu pentru clienții tăi, pe atât de important e și site-ul tău pentru tine. Clienții tăi trebuie să știe mereu care sunt serviciile de care pot beneficia, iar noi ne asigurăm că vor avea mereu acces la această informație. Știm și că pentru acest tip de business este important să îți ții la curent clienții cu activitatea ta și să vii cu informații folositoare pentru ei. De aceea, blog-ul tău va fi pe mâini bune cu noi, la fel ca toate anunțurile pe care vrei să le afișezi vizitatorilor.

Afacerea ta se bazează pe acel unic serviciu adaptat pentru fiecare client?

Atunci credem că nu există nimic mai important decât actualizarea  informației în timp real pentru clientul tău. Există ceva nou ce poți oferi pentru client? Sau poate ți-ai modificat procesul și modul de lucru? Cu siguranță trebuie să știe și clientul tău asta. Dacă ne alegi pe noi să îți administrăm site-ul, vom garanta că ai un proces de contractare și/sau contactare cât mai bine optimizat și adaptat clienților tăi. Tot noi te asigurăm și pe site-ul tău vor apărea în mod actualizat cele mai recente proiecte pe care vrei să le evidențiezi!

Ai un restaurant sau o cafenea?

Știm cât de mare e competiția aici, chiar știm și îți înțelegem nevoile. Cu noi te asiguri că pui la dispoziție clienților tăi meniul potrivit prin diferite sisteme pe care le vom crea pentru trine. Bazându-te pe noi pentru administrarea site-ului, vei putea fi sigur că toți clienții știu cum te pot contacta sau vizita, fie că vorbim de o locație fizică, de comenzile telefonice/online dar și de platformele de livrare. Tu te ocupi de servirea impecabilă, iar noi ne ocupăm ca tu să ai mereu clienții aproape.

Cumva afacerea ta ești chiar tu, un blogger, un artist sau un trainer?

Site-ul tău va fi oglinda ta. Clienții vor putea descoperi în mod facil pe website modalitățile prin care îi poți ajuta și programul tău de lucru.  Ne vom asigura că toate informațiile sunt actualizate și că articolele tale sunt urcate pe site imediat după ce le-ai redactat. Salvează timp pentru a oferi servicii și texte cât mai bune, iar noi te vom ajuta să le prezinți într-un mod eficient.  

Ești interesat de acest serviciu?

Sau scrie-ne folosind acest formular:

Ne recomandă

15+ ani de experiență

100+ clienți mulțumiți

97% retenție clienți

200+ site-uri realizate

Te interesează aceste servicii?

UX/UI WEBDESIGN
Contactează-ne acum pentru o ofertă de administrare site!

Acești clienți au avut încredere în noi așa că ne poți contacta și tu!

Veranda MallDelicioUSEnayatiRFI RomâniaArtro Sport ClinicSpecial Olympics RomâniaSmarticianAC Helcor