Păreri despre Kooperativa 2.0

 • Oana Boiangiu

  Întotdeauna am privit colaborarea cu echipa Kooperativa 2.0 ca pe o relație de prietenie, datorită faptului că aici am găsit oameni înțelegători, profesioniști, originali și care vor găsi soluții pentru a putea pune în practică ideile ieșit din comun pe care echipa Veranda Mall le-a prezentat de-a lungul timpului.

  Oana Boiangiu

  Senior Marketing Manager, Veranda Mall

 • Nicu Alifantis

  Comunicare rapidă și eficientă!

  Nicu Alifantis

  Alifantismusic

 • Raluca Dumitrașcu

  Excelent! Din 2008!

  Raluca Dumitrașcu

  Director Vânzări & Marketing @ Hotel Vega

 • Rareș Prodan

  Seriozitate și promptitudine necesare oricărei companii!

  Rareș Prodan

  Director Executiv @ Geneceutica

 • Dragoș Pîrnog

  Mereu disponibili, prompți și profesioniști. O echipă pe care o simți alături de tine și un partener de încredere.

  Dragoș Pîrnog

  Product Manager @ Explore Travel

 • Dan Fințescu

  Colaborarea este excelentă. La capitolul client service, dorință și disponibilitate de a veni în ajutor (aproape) la orice oră, nu cred că am lucrat mai bine cu vreo organizație în viața mea.

  Dan Fințescu

  podcaster, blogger, Director de programe Kiss FM

 • Adina Mugescu

  Mă bucur ca m-ați băgat în seama când am avut doar 500 euro buget pentru că atunci am realizat faptul că, folosit de specialiști, până și cel mai mic buget îți poate aduce beneficii. Mă ajută mult faptul că sunteți prompți în comunicare și implementați repede ceea ce discutăm. Over all, simt interes real și implicare din partea voastră. Keep up the good work!

  Adina Mugescu

  Owner @ The Beer Institute

 • Camelia Anghel

  Am avut o colaborare foarte frumoasă și fructuoasă. Comunicarea era eficienta, mi-a plăcut că ne știați nevoile și veneați mereu în întâmpinarea lor. Proactivitate 10+ 🙌🏻

  Camelia Anghel

  Crystal Dental Clinic

 • Cristian Ditoiu

  Ce îmi place cel mai mult la colaborarea cu agenția Kooperativa? Greu de făcut un top, întrucât am avut parte doar de experiențe foarte bune. Așa că hai să vedem: sunteți fresh (în atitudine și abordare), comunicați excelent, aveți în echipă persoane care sunt foarte pasionate de ceea ce fac, iar asta se simte instant, sunteți punctuali și respectați termenele limită, zâmbiți, - vai, cât de mult contează zâmbetul! -, dar cel mai important este faptul că sunteți smart (înțelegeți foarte rapid, construiți ușor pornind de la nevoi, veniți cu soluții și chiar ați ajuns să ne simțiți din priviri). Recomand Kooperativa!

  Cristian Ditoiu

  administrator @ EduMagic Solutions

 • Silviu Stoleriu

  Profesionalism în adevăratul sens al cuvântului. Colaborarea cu Kooperativa 2.0 ne-a ajutat să creștem afacerea și să o ducem la un alt nivel. Mulțumim întregii echipe pentru această colaborare de succes!

  Silviu Stoleriu

  Owner @ The Millenial

 • Adina Huza

  A funcționat foarte bine încă de la prima întâlnire și am știut că ne dorim să colaborăm pe termen lung. Am comunicat eficient, rapid, nevoile și cererile noastre s-au materializat într-un timp extrem de scurt. Și am avut deplina încredere în abordare.

  Adina Huza

  Manager Marketing @ DaDa

 • Andreea

  Colaborarea pe PPC Ads este excelentă, cea mai bună agenție cu care am lucrat până acum pe Ads. Alexandra este genială, are o gândire strategică foarte clară, comunicare excelentă și un aport valoros asupra business-ului. Intervențiile lui Cosmin au fost de asemenea valoroase la nivel strategic.

  Andreea

  Manager Marketing @ Medic Chat

 • Alexandra Gheorghe

  Îmi place că sunteți prompți și atenți la contul nostru.

  Alexandra Gheorghe

  Marketing Manager @ Mobiup

 • Oana Vatră

  Sunteți o echipa faină, care ne-a asigurat de fiecare dată răspunsuri prompte și am avut mereu o comunicare bună. Suntem nerăbdători să găsim soluții noi împreună pentru cele mai bune rezultate.

  Oana Vatră

  Coordonator Marketing @ Austral Trade

 • Alexandru Constantin

  Structura organizatorică a Kooperativei permite identificarea rapidă a nevoilor clientului și direcționarea acestuia către departamentul potrivit. Odată ajuns în acest punct, am fost încântat de profesionalismul și nivelul de detaliu al analizei nevoilor mele. Implementare consistentă și preocupare pe tot parcursul derularii proiectului. Sistem de raportare care permite extragerea unor concluzii cu adevărat utile pentru evaluarea proiectului derulat și stabilirea unei strategii viitoare. Mulțumesc, Kooperativa!

  Alexandru Constantin

  Marketing Manager @ CarpathianTrans

 • Gabriela Bădeci

  Foarte bine deoarece sunteți extrem de eficienți, punctuali și mereu cu ideile la voi.

  Gabriela Bădeci

  Manager Rețea Bilete.ro

 • Gabriela Murtaza

  Sunteți fantastici! Indiferent cu cine lucrez, rezultatele nu se lasă așteptate.

  Gabriela Murtaza

  Specialist PR @ Fundația Baylor Marea Neagră

 • Răzvan Diaconu

  O echipă foarte flexibilă și de mare ajutor. Super drăguți și implicați. Întotdeauna am găsit rezolvare cu ajutorul lor.

  Răzvan Diaconu

  Director Marketing @ BRAVO Europa

 • Corina T.

  Am găsit o echipă de profesioniști la toate nivelurile. Sunt plăcut impresionată de fiecare interacțiune cu întreaga echipă și cu fiecare membru în parte. Am găsit o comunicare extrem de facilă și deschidere în a ajusta planurile atunci când situația a impus-o. Vă mulțumesc pentru colaborare!

  Corina T.

  LiteApp

 • Cornel Ion

  Kooperativa 2.0 a răspuns solicitărilor noastre eficace și la timp, chiar și atunci când a fost vorba de unele solicitări de ultimă oră. Au o echipă dinamică, organizată, punctuală și cu feed-back rapid, capabilă, credem noi, să răspundă solicitărilor celor mai exigenți clienți.

  Cornel Ion

  Director, RFI România

 • Mira Stănescu

  Printre calitățile pe care le apreciem la Kooperativa 2.0 se numără profesionalismul și experiența în mediul online, creativitatea și obiectivitatea cu care transmite informațiile, spiritul antreprenorial și vizionar într-un domeniu aflat într-o continuă schimbare și dezvoltare. O echipa tânără, cu viziune și cu multe veleități, care are soluții rapide pentru orice provocare.

  Mira Stănescu

  Manager Marketing, CGS România

 • Roxana Tănasă

  Încă de la început, echipa dedicată contului nostru a fost capabilă să analizeze și să înțeleagă cerințele și nevoile companiei noastre, oferindu-ne soluții inspirate și personalizate, adesea peste nivelul așteptărilor noastre. Suntem încântați să păstrăm acest parteneriat, știind că avem alături un partener și un ”sfătuitor” care împărtășește aceeași abordare de business deschisă și modernă, precum și un angajament profund pentru valoare și inovație.

  Roxana Tănasă

  Marketing Specialist, Corporate Office Solutions

 • Denisa Oprea

  Colaborarea cu agenția Kooperativa 2.0 a început în octombrie 2019, iar serviciile vizate au fost cele de PPC, în special Google Ads și Facebook Ads. Suntem foarte mulțumiți de parteneriatul nostru de până acum, echipa agenției dând mereu dovadă de profesionalism și implicare în toate taskurile. De asemenea, apreciem rapiditatea și disponibilitatea cu care tratează sarcinile primite de la noi, precum și faptul că revin din proprie inițiativă cu sugestii de îmbunătățire (a site-ului, bannerelor, mesajelor etc.)

  Denisa Oprea

  Manager Marketing, Hello Holidays

 • Maria Dunăreanu

  Am început colaborarea cu agenția Kooperativa 2.0 în august 2020 pentru un proiect punctual de SMM. Profesionalismul de care au dat dovadă, constanța în a livra calitate, ușurința comunicării și deschiderea echipei către a găsi cele mai bune soluții pentru business-ul nostru i-au desemnat ca prima alegere în preluarea campaniilor digitale ulterioare.

  Maria Dunăreanu

  Director Marketing, Altius SA

 • Ioana Ardelean

  Pe parcursul colaborării, agenția a atins și chiar depășit obiectivele stabilite împreună, a răspuns pozitiv la provocările noastre și am apreciat implicarea echipei în construirea unei strategii și implementări de succes.

  Ioana Ardelean

  PR Director, Jidvei

 • Irina Mihalcea

  Am colaborat cu echipa Kooperativa 2.0 pentru mai multe proiecte în social media, beneficiul clientului nostru Pernod Ricard, pentru branduri precum Jameson, Ballantine’s și Chivas Regal. De fiecare dată, membrii echipei Kooperativa 2.0 au dat dovadă de multă seriozitate, venind cu idei și inițiative care au depășit simplul brief. Pe lângă implicare, echipa Kooperativa 2.0 aduce un plus prin relația foarte bună cu influencerii din online.

  Irina Mihalcea

  Fantazia PR Boutique

 • Cristina Popescu

  Unul dintre punctele tari ale echipei este faptul că are o rețea foarte mare în rândul bloggerilor, la care ajung foarte repede și pe care îi pot angrena cu ușurință în campanii, într-un timp scurt.

  Cristina Popescu

  Communications Director, Danone România

 • Cristi Enciu

  Colaborarea noastră cu agenția Kooperativa 2.0 a început în decembrie 2017 și ea presupune promovarea produselor SimoShop prin intermediul unei strategii de tip PPC pe platforma Google Ads. Pe parcursul colaborării, rezultatele s-au îmbunătățit constant, lucru reflectat în volumul de vânzări. Echipa dedicată contului nostru a fost întotdeauna atentă la nevoile noastre, iar eforturile lor de optimizare au fost apreciate. De asemenea, am reușit să înțelegem foarte bine cum a arătat evoluția campaniilor întrucât rapoartele de activitate au fost structurate limpede și au fost trimise în mod punctual.

  Cristi Enciu

  SimoShop.ro

 • Liviu Florescu

  Într-o lume digitală, în care influencerii online au un cuvânt puternic de spus, a nu implica blogerii în activitatea de content marketing e ca și cum ai încerca să faci o prăjitură fără să ai toate ingredientele: îți iese, dar nu cum ar trebui. Toate campaniile făcute cu echipa Kooperativa 2.0 au deservit perfect nevoilor noastre de branding, iar echipa Kooperativa 2.0 e prietenoasă și foarte creativă, ocazie cu care îi mulțumesc pentru parteneriat.

  Liviu Florescu

  Craft Interactive

 • Anamaria Radu

  Ne plac atât de mult momentele în care discuțiile despre o campanie ajung la un brainstorming plin de energie și creativitate. Apreciem implicarea, focusul pe ceea ce vrem să transmitem și, desigur, ideile proaspete și recomandările venite după o comunicare deschisă și rodnică. De toate astea ne bucurăm mereu în colaborarea cu echipa Kooperativa 2.0.

  Anamaria Radu

  Marketing Manager for Romania, IntegralEdu

 • Gabriela Rizescu

  Performanțele campaniilor derulate, comunicarea excelentă, creativitatea, propunerile și promptitudinea echipei sunt atuurile care recomandă echipa Kooperativa 2.0.

  Gabriela Rizescu

  Președinte Alcedo

 • Cătălina Roată

  Colaborarea dintre noi decurge minunat, iar noi suntem bucuroși să vedem că răspundeți prompt solicitărilor noastre.

  Cătălina Roată

  Specialist marketing @ Cinemax

 • Alexandra Lazăr

  Colaborarea cu voi a fost minunată și vă recomand cu toată încrederea

  Alexandra Lazăr

  Advisio Turism - muzeograf/comunicare @ Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș

 • Anca Mutu

  Kooperativa 2.0 este o echipă creativă și proactivă, cu oameni optimiști și deschiși la idei noi și pe care te poți baza. Au reușit întotdeauna să se adapteze nevoilor noastre, au înțeles produsele și au venit constant cu soluții creative și inovative. Colaborarea este peste așteptări și timpul de răspuns este foarte bun. Creativitatea echipei este punctul forte al acestei colaborări în care împreuna am reușit să depășim toate obstacolele survenite în urma pandemiei.

  Anca Mutu

  Marketing Coordinator @ Vox Profile

 • Bogdan Andronache

  Să lucrăm cu oamenii din echipa Kooperativa 2.0 este intuitiv și plăcut. Simțim că prin eforturile pe care le depun în această colaborare sunt asemeni unor colegi care ne împărtășesc valorile și tind către obiectivele comune, de a ne dezvolta și de a obține rezultate. Un aspect important este acela că înțeleg componente avansate de tehnologie și aspecte specifice industriei auto, reușind astfel să gestioneze activitățile și cerințele pe care le-am avut.

  Bogdan Andronache

  Growth Manager Sales Partner