Agenție iscusită de comunicare integrată | Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

UX/UI WEBDESIGN

UX/UI & Web Design

Primul contact pe care îl are un nou client cu afacerea ta este chiar prin website-ul sau aplicația ta, de aceea este extrem de important ca aceste două elemente să fie bine puse la punct și să ofere o experiență cât mai plăcută și utilă pentru clientul tău.

Fie că vorbim de design pentru aplicații mobile, fie că vorbim de design-ul unui website (de prezentare, magazin online sau aplicație web), ne asigurăm întotdeauna că mesajul clientului nostru ajunge așa cum trebuie la clienții lui, iar aceștia din urmă sunt mulțumiți și își îndeplinesc scopul: cumpără un produs, cer o ofertă, se înregistrează în platformă, își spun părerea etc.

Cu cine vei lucra?

Vlad Dulea

Digital Marketing Specialist

Marin Apostol

Senior Web Developer

Andrei Zdetovețchi

Web Designer & Photographer

Ionuț Bălănean

Web Developer

Vasilică Liea

Web Developer

Cosmin Popovici

Wev Developer

Cauți o agenție cu experiență în UX/UI și Web Design? Ai ajuns în locul potrivit.

Te ajutăm să oferi utilizatorilor tăi o experiență cât mai plăcută și cât mai utilă când vine vorba de site-ul, magazinul sau aplicația ta. Descoperă mai jos beneficiile unei colaborări cu noi:

Tipuri de proiecte cu care te putem ajuta

1️⃣ Magazine online (eCommerce) – Nu contează pe ce platformă vrei să îți dezvolți afacerea (WooCommerce, Shopify, Gomag sau Webflow), noi ne vom asigura că funcționează așa cum trebuie și că experiența pe care o vor avea clienții tăi este una ușoară, plăcută și la care își vor dori să revină.

2️⃣ Website-uri de prezentare (brand personal/ companie) – Este important ca vizitatorii tăi să înțeleagă imediat ce faci și cu ce te ocupi. De multe ori acest lucru devine complicat atunci când activitatea sau personalitatea ta este una mai complexă, dar noi ne vom asigura că informațiile se transmit în mod corect.

3️⃣ Blog-uri (personale/ de companie) – Intenționezi să scrii? Acest lucru înseamnă mult conținut pe care un vizitor trebuie să îl poată asimila într-un mod coerent. Până la urmă ai și un motiv pentru care scrii, nu? Ne vom asigura că vizitatorii vor înțelege acest motiv și cât mai mulți posibili îi vor răspunde.

4️⃣ Aplicații web – Ai un proiect pe care vrei să îl lansezi cât mai curând, dar știi că nu poți să faci acest lucru decât prin pași mărunți? Suntem aici ca să te ajutăm printr-un proces alert, dar eficace ca tu să obții o aplicație care să rezolve problema utilizatorilor pe care îi targetezi și care să fie pentru ei nimic altceva decât o plăcere când o folosesc.

5️⃣ Aplicații mobile (iOS / Android) – Știm că pare simplu, dar sunt multe aspecte de care trebuie să ții cont când intenționezi să lansezi o aplicație mobilă. Ne bucurăm să spunem că noi știm care sunt aceste aspecte și cu atât mai mult că știm să le îmbinăm cu obiectivele aplicației tale, astfel încât să rezulte o aplicație numai bună de folosit de cei pe care îi targetezi.

Portofoliu Web Design

Ești interesat de acest serviciu?

Sau scrie-ne folosind acest formular:

Ne recomandă

Peste 200 de website-uri realizate

Peste 15 ani de experiență în domeniu

Te interesează aceste servicii?

UX/UI WEBDESIGN
Contactează acum o agenție specializată în UX/UI & Web Design!

Acești clienți au avut încredere în noi așa că ne poți contacta și tu!

Veranda MallDelicioUSEnayatiRFI România