Agenție iscusită de comunicare integrată | Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

promovare prin reclame ppc

Instagram Ads | Promovare Instagram – reclama pe Instagram

Cauți o agenție cu experiență pentru promovarea pe Instagram? Ai ajuns în locul potrivit.

De ce să ne alegi pe noi pentru a te ajuta cu promovarea organică și/sau plătită pe Instagram:

Strategia

Pentru a-ți poziționa cât mai bine afacerea pe această rețea socială, specialiștii noștri vor concepe alături de tine o strategie integrată de promovare pe Instagram, prin care obiectivele stabilite de comun acord vor fi duse la îndeplinire. Fie că obiectivul principal este să crești expunerea afacerii tale sau să crești vânzările, agenția noastră îți va propune direcții relevante și personalizate.

Pe lângă obiectivele stabilite, în strategie vei găsi atât piloni de comunicare ajustați valorilor brandului tău, cât și idei pentru cele mai potrivite tipuri de conținut. De asemenea, ne asigurăm că vom păstra coerența între platforme în ceea ce privește comunicarea și reclamele atât pe Instagram, cât și pe celelalte conturi ale business-ului tău 

Prezența pe Instagram înseamnă creativitate

Eforturile noastre se vor îndrepta întotdeauna către o comunicare unitară și creativă, astfel încât profilul tău de Instagram să aibă un impact direct asupra utilizatorilor și să poată fi perceput ca un cont must-follow. Postările publicate în feed vor fi personalizate și interconectate la nivel de design (pe baza unui template), astfel încât contul tău să iasă în evidență prin inovație. În plus, îți vom recomanda și cele mai bune idei de stories, astfel încât utilizatorii să interacționeze constant cu mesajele pe care vrei să le promovezi pe Instagram.

Cum se face promovarea pe Instagram?

Cea mai eficientă metodă prin care poate fi făcută promovarea pe Instagram este prin intermediului contului de Facebook Ads. În acest fel, vei putea folosi toate funcționalitățile de targetare și promovare disponibile, iar structura campaniilor va fi mult mai ușor de urmărit. Rezultatele vor putea fi urmărite pe baza unor metrici stabiliți de comun acord, iar noi te vom putea ajuta să îmbunătățești impactul reclamei tale pe Instagram.

Reclama ta pe Instagram Stories

Conținutul de tip Instagram Story este din ce în ce mai consumat de către utilizatori, o parte dintre aceștia utilizând platforma strict pentru acest format. Din acest motiv, noi recomandăm să dedici o parte din bugetul de promovare pe Instagram exclusiv reclamelor din stories. Acest tip de reclamă beneficiază și de un Call-to-action dedicat, care poate fi activat prin swipe up. În acest mod, pe lângă un story creativ, îi poți trimite rapid pe utilizatori și pe un landing page relevant, pentru a obține informații suplimentare. Agenția noastră te poate ajuta să folosești la maximum potențialul reclamelor de stories în cadrul promovării pe Instagram.

Ești interesat de acest serviciu?

Sau scrie-ne folosind acest formular:

Ne recomandă

Te interesează aceste servicii?

promovare prin reclame ppc
Contactează-ne acum pentru o strategie de promovare pe Instagram!

Acești clienți au avut încredere în noi așa că ne poți contacta și tu!

GroupamaVeranda MallCinemaxDelicioUSEnayatiLoviAustralRFI România