Agenție iscusită de comunicare integrată | Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

promovare prin reclame ppc

Google Ads (AdWords), YouTube Ads & Waze Ads | Promovare Google – Reclama ta pe Google

De ce să alegi agenția noastră Google Ads?

Alegerea Kooperativa2.0 ca agenție Google Ads iți oferă foarte multe avantaje competitive:

PPC 1

Pay-Per-Click Advertising

Companiile care investesc în Pay-Per-Click Advertising (PPC) pe Google obțin un randament mediu al investiției (ROI) de câte 8 Euro pentru fiecare 1 Euro cheltuit. Afacerea ta iși poate maximiza rentabilitatea cu serviciile noastre de management PPC care oferă soluții cheie pentru acest tip de advertising.

Cu agenția noastră, prin Google Ads (Adwords), compania ta poate dezvolta o strategie competitivă și personalizată pentru motorul de căutare Google, ce aduce nu numai click-uri, ci și vânzări, clienți potențiali și implicit venituri suplimentare. Managerul contului Google AdWords de la Kooperativa 2.0 oferă echipei tale rapoarte transparente, sfaturi personalizate și un punct constant de contact.

Pay Per Click Advertising
Remarketing Retargeting
Remarketing

Remarketing si Retargeting

Procesul de Remarketing poate dezvolta și crea oportunitați semnificative pentru afacerea ta. Studiile arată că persoanele care văd reclame retargetate sunt cu 70% mai predispuse să devină clienții tăi. Acest lucru duce la solicitarea unei oferte personalizate, achiziționarea produsului sau contactarea echipei pentru mai multe informații.

Echipa noastră cu experiență (și certificată Google Ads) iți ajută campania să maximizeze avantajele campaniilor de remarketing. Cu strategii personalizate și anunțuri proiectate profesional, te ajutăm să te reconectezi cu bazinul de clienți potențiali și să obții conversii.

Landing Page

Design de Landing Page și Optimizare

O campanie PPC de succes nu se rezumă doar la partea de cuvinte cheie, copywriting, Ads-uri și Targeting. De asemenea, ea trebuia să se prelungească și să aibă legătură directă cu urmatorul pas efectuat de utilizator, și anume accesarea unui Landing Page. Cu ajutorul unui Landing Page personalizat pentru campania ta publicitară, afacerea ta poate oferi satisfacție utilizatorului și poate aduce rezultate vizibile.

Agenția noastră Google Ads, Kooperativa2.0, dispune de o echipă de designeri specializați, care pot oferi companiei tale consultanță pentru a creiona un Landing Page relevant și ușor de navigat, astfel încât să genereze vânzări, venituri, apeluri telefonice și multe alte beneficii.

Landing Page Design Optimization
Conversion Optimization
Conversions

Crearea de conversii și optimizare

Un avantaj al marketing-ului digital este reprezentat de posibilitatea de îmbunătățire a campaniilor online. Indiferent dacă agenția testează noi modalitați de calls-to-action (CTA), îmbunătățește partea de copywriting sau compară Landing Page-uri, poți descoperi modalități inovatoare și convingatoare de a aduce clienți noi.

Ca Agenție Google Ads, Kooperativa 2.0 îți optimizează și testează anunțurile. Întocmim și recomandăm modalități de testare, ce permit echipei tale să se concentreze asupra sarcinilor zilnice în locul luptei cu responsabilitățile multiple și cu lipsa de timp.

Ești interesat de acest serviciu?

Sau scrie-ne folosind acest formular:

Ne recomandă

Peste 70 de colaborări de succes

Peste 350.000 de euro administraţi în mod performant

Peste 500 de campanii create şi optimizate

Te interesează aceste servicii?

promovare prin reclame ppc
Obține o strategie personalizată Google Ads pentru afacerea ta!

Acești clienți au avut încredere în noi așa că ne poți contacta și tu!

GroupamaVeranda MallCinemaxDelicioUSEnayatiAustralRFI RomâniaBelprofile