Agenție iscusită de comunicare integrată | Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

UX/UI WEBDESIGN

Creație și producție Audio / Foto / Video

Ne ocupăm de tot ce înseamnă audio-vizual, de la conceptul creativ până la producție: vizualuri de campanie, sesiuni foto profesionale, tururi virtuale 360°, video-uri de prezentare, spoturi publicitare.

Cu cine vei lucra?

Livia Plămădeală

Art Director

Dan Ciocîrlie

Graphic Designer

Andrei Zdetovețchi

Photographer & Web Designer

Graphic Design (BTL/TTL/ATL)

Ne ocupăm de preluarea atentă a cerințelor clientului și venim cu propuneri de grafică creative, ce vor transmite clar mesajul și oferta campaniei de promovare, captând interesul utilizatorului. Designul va fi conceput astfel încât să corespundă identității vizuale a companiei, utilizând sigla, culorile din manualul de identitate și elemente grafice existente.

Realizare fotografii

Ai auzit de multe ori expresia ”o imagine face cât o mie de cuvinte”. Avem în echipa noastră un fotograf cu experiență de peste 15 ani în fotografii de locație – spații de birouri, fotografii de interior și exterior, portrete corporate, fotografii de produs, fotografii de eveniment și fotografii specifice industriei food&drinks. Fotografiile le vei putea folosi pe site, în cataloage, campanii publicitare sau campanii media, articole de presă sau oriunde ai nevoie de o imagine de business impecabilă pentru afacerea pe care o reprezinți.

 

Te invităm să parcurgi mai jos portofoliul nostru de fotografii profesionale:

Tururi Virtuale

Turul Virtual permite vizitarea pas cu pas a locației tale oferind o experiență personalizată de cunoaștere a spațiului ce poate fi integrată cu harta Google Street View sau cu tehnologia VR (Virtual Reality). Realizăm tururi virtuale pentru promovarea interactivă în mediul online a locațiilor, atât la interior cât și la exterior. Tururile virtuale 360 reprezintă un instrument ideal pentru locațiile turistice, hoteluri, pensiuni, restaurante, showroom-uri.

Ferma Trei Stejari

Hotel Rizzo Boutique

Hotel Vega

Spoturi Video

Realizam spoturi video creative și profesionale pentru maximizarea rezultatelor în cadrul campaniilor de marketing și promovare. Servicii de producție video complete. Prezentare produs, testimoniale, interviu, filmări aeriene cu drona. 

 

În funcție de obiectivele dvs. realizăm propunerea scenariului și a figurației, organizarea echipei de filmare, figurația și echipamentele în locațiile de filmare, editarea video, retușurile, mixul de sunet, adăugare muzică, aplicare efecte speciale.

Alchimex 20 de ani

Alcedo 30 de ani

Aplicația Alcedo

Academia de Stil - Veranda Mall

Realizare emisiuni live pentru rețele sociale (Facebook, Youtube)

Realizăm emisiuni live pentru Social Media. Ne ocupăm de tot, de la idee, concept, producție, până la invitați, moderatori și broadcast live.

Sfaturi iscusite de la Alcedo

Chivas Sound of Business

Jameson Film Talks

Canapeaua Artiștilor

Kooperativa 2.0 la TVH

Ești interesat de acest serviciu?

Sau scrie-ne folosind acest formular:

Ne recomandă

15+ ani de experiență

100+ clienți mulțumiți

Te interesează aceste servicii?

UX/UI WEBDESIGN
Vrei o cotație pentru sesiuni foto, tururi virtuale sau producție audio-video?

Acești clienți au avut încredere în noi așa că ne poți contacta și tu!

DelicioUSEnayatiAltiusAC HelcorBiosunlineCutadenSnagov ClubThe Beer Institute