Agenție iscusită de comunicare integrată | Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

workshop solutii companii

Workshop-uri pentru companii

Stilul de lucru este așa: tu ne spui care sunt provocările cu care se confruntă compania ta, iar noi construim o structură de workshop care să răspundă direct acestor provocări. Alegem trainerii cei mai buni, care să livreze soluțiile cele mai bune. Și ne apucăm de treabă!

 

Diferența fundamentală dintre un workshop special creat pentru compania ta și un curs open este ca diferența dintre a alege ce vrei să primești și a primi ce aleg alții să îți dea 🙂

Peste 700 de campanii organizate în social media

Peste 30.000 de articole scrie pe bloguri

Peste 200 de workshop-uri, seminarii sau speech-uri în diverse conferințe

Am centralizat toată această expertiză și suntem pregătiți să ți-o oferim ție și echipei tale într-un mod interactiv și ușor de înțeles.

Pornind de la problemele pe care le identifici în companie legate de social media, PR și marketing digital, realizăm un workshop care să explice contextul actual, să treacă printr-o serie de tips & tricks utile în respectivele domenii și care, în final, să rezolve problema identificată.

De-a lungul timpului, workshopurile și cursurile susținute de noi s-au dovedit utile companiilor care:

Ce spun alți participanți despre cursurile noastre?

mihaela sofronea
dan ciulea
Georgeta Dendrino
irina alexe
Vioiu Alexandra
crenguta rosu
Diana Nițescu
Alina Gheorghiescu
diana ciobotea
Carmen Sterian
Evelina Necula
avatar placeholder
Cristina Cocris
Ema Ene
Virginia Lupulescu
avatar placeholder
quote

„Cursul este foarte bine conceput, informativ, pentru a se potrivi cu nivelul de cunoștințe și experiență al marketingului digital junior. Cristi este prezentatorul perfect și recomand cu drag oricui ar dori să-și îmbunătățească aspectul strategic al activității lor.”

quote

Mihaela Sofronea

PR & Marketing Manager Green Group

talking two

Cine va ține workshop-ul tău?

Cristian China Birta
Cristian China-Birta

Antreprenor din 2008. Blogger din 2007 pe cristianchinabirta.ro cu o bogată experiență de colaborare cu agențiile, companiile și alți bloggeri din România. A fost desemnat bloggerul cu care au colaborat cel mai bine agențiile în 2013, 2014, 2015 și 2016, în topul realizat de Revista Biz. În 2016 figurează pe primul loc în topul celor mai vizibile persoane cheie din online românesc, conform Zelist Industries.

Robert Feraru
Robert Feraru

Specialist în jurnalism și științele comunicării cu experiență vastă în realizarea și optimizarea strategiilor de comunicare, monitorizarea competitorilor și managementul comunităților. A pregătit peste 40 de branduri pentru a se poziționa corect în mediu digital oferind servicii de consultanță sau susținând workshop-uri pentru acestea.

Cosmin Sipos
Cosmin Sipoș

Specialist în marketing digital cu experiență aprofundată pe nișa de PPC Advertising. A realizat strategii performante pe diverse canale de promovare, în special Facebook Ads, Google Ads, Instagram Ads, Youtube Ads, Waze Ads și LinkedIn Ads.

Avem două workshop-uri predefinite de la care poți începe:

Totul despre campaniile cu bloggeri

Sunt peste 95.000 de bloguri în România. Dintre ele, ~9.000 de bloguri sunt active în fiecare lună. Totodată, sunt ~500 de bloguri cu comunități care te-ar putea interesa. Dacă vrei să afli cum alegi bloggerii cu care colaborezi, ce beneficii îți poate aduce o colaborare cu bloggeri și ce așteptări au ei de la un brand, menționează-ne în formularul de mai jos.

Avantajele de a avea un blog de companie

Blogul de companie reprezintă o ocazie excelentă de a arăta transparență în comunicarea către consumatorii tăi. Mai mult decât atât, ajută enorm la brandul de angajator. Dacă vrei să vezi ce presupune un blog de companie și care sunt avantajele acestuia, scrie-ne un mesaj folosind formularul de mai jos.

workshop solutii companii

Te-ai decis asupra unui workshop pentru compania ta?