Agenție iscusită de comunicare integrată | Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

promovare prin reclame ppc

Promovare prin reclame PPC

Reclamele de tip PPC sunt utile în promovarea oricărui serviciu sau produs întrucât pot genera rezultate foarte bune la costuri foarte mici. Alături de noi, orice investiție în campaniile PPC reprezintă o investiție măsurabilă, iar impactul reclamelor poate fi întotdeauna evaluat printr-o raportare corectă. Fie că te interesează generarea de vânzări, lead-uri sau brand awareness, echipa noastră de specialiști certificați te poate ajuta să definești o strategie de promovare eficientă și să optimizezi costurile de promovare la maximum.

Cu cine vei lucra?

 • Cosmin Sipoș

  PPC Expert

 • Alexandra Însurățelu

  PPC Manager

 • Dinu Cheptea

  PPC Specialist

 • Oana Netea

  PPC Specialist

Cauți o agenție cu experiență în setarea campaniilor PPC? Ai ajuns în locul potrivit.

Agenția PPC Kooperativa 2.0 îți oferă multiple beneficii și avantaje prin care poți înțelege mai bine impactul reclamelor PPC

Află mai multe despre serviciile de promovare ale agenției PPC Kooperativa 2.0

Facebook Ads

Campaniile PPC setate prin intermediul Facebook Ads sunt printre cele mai performante metode de promovare în digital marketing. Plaja de obiective pe care le poți atinge prin aceste campanii PPC este foarte largă și ele te pot ajuta să îți duci afacerea la un alt nivel. Fie că vorbim de creșterea vizibilității mărcii (brand awareness), generare de trafic calitativ pe site, întărirea relației cu utilizatorii din comunitatea ta, obținerea de lead-uri (clienți potențiali) sau vânzări efective, agenția noastră PPC îți poate recomanda un mix potrivit de campanii plătite. De asemenea, Facebook Ads e locul în care poți testa reclame creative și prin care te poți afișa printr-un mesaj de impact.

Instagram Ads

Reclamele pay per click rulate pe Instagram te pot ajuta să îți extinzi mesajul și către o altă categorie de public, de data această preponderent tânără. Campaniile PPC rulate în stories pot avea un impact foarte mare asupra afacerii tale, mai ales dacă sunt coroborate cu o strategie de remarketing, dar și cu alte campanii PPC rulate prin Facebook Ads. Kooperativa 2.0 este agenția PPC care te poate ajuta să îți crești comunitatea de urmăritori sau să obții vânzări prin Instagram Ads.

Google Ads

Google Ads este probabil cel mai cunoscut și folosit instrument de marketing digital la ora actuală, iar performanțele pe care le poți obține prin campanii PPC setate cu ajutorul acestuia sunt de necontestat. Reclamele prin Google Ads sunt extrem de valoroase, întrucât prin intermediul acestora poți ajunge la clienți potențiali în diverse etape ale procesului de cumpărare. Campaniile PPC de Display (bannere) vor stârni interesul utilizatorului pentru produsele sau serviciile tale, iar campaniile PPC de căutare (Search) vor atrage mai multă atenție exact la momentul în care interesul de cumpărare este foarte ridicat. În plus, o agenție PPC specializată te poate ajuta să obții rezultate excelente folosindu-se de toate tipurile de campanii PPC pe care le putem găsi în această platformă, cum ar fi Shopping Ads, Video Ads (Youtube Ads) sau Hotel Ads. Nu în ultimul rând, configurarea audiențelor de remarketing/retargeting sunt un element crucial în cadrul strategiei de promovare PPC prin Google Ads.

LinkedIn Ads

Dacă îți dorești o promovare nișată și vrei să ajungi mai ales la publicuri țintă de business (atât B2C, cât și B2B), LinkedIn Ads poate fi un vehicul de marketing relevant pentru afacerea ta. Campaniile PPC pe LinkedIn Ads pot fi optimizate în baza mai multor obiective, iar audiențele către care te poți adresa sunt extrem de specifice. Deși costurile per rezultat sunt ceva mai mari pe această platformă, o agenție PPC specializată te poate ajuta să înțelegi impactul reclamelor și poate optimiza direcțiile de promovare. Valoarea rezultatelor obținute prin campanii PPC pe LinkedIn Ads ar putea fi mai mare decât valoarea generată prin alte canale de marketing.

Ești interesat de acest serviciu?

Sau scrie-ne folosind acest formular:

Ne recomandă

Peste 120 de clienţi mulţumiţi

Peste 1.000.000 euro buget administrat cu succes prin canalele PPC

Peste 2.000 de reclame performante configurate

Peste 100.000 de clickuri pe site generate lunar pentru clienții noștri

Te interesează aceste servicii?

Ce părere au clienții despre colaborarea cu noi?

Foarte bine deoarece sunteți extrem de eficienți, punctuali și mereu cu ideile la voi.

Gabriela Bădeci

Manager Rețea Bilete.ro

Structura organizatorică a Kooperativei permite identificarea rapidă a nevoilor clientului și direcționarea acestuia către departamentul potrivit. Odată ajuns în acest punct, am fost încântat de profesionalismul și nivelul de detaliu al analizei nevoilor mele. Implementare consistentă și preocupare pe tot parcursul derularii proiectului. Sistem de raportare care permite extragerea unor concluzii cu adevărat utile pentru evaluarea proiectului derulat și stabilirea unei strategii viitoare. Mulțumesc, Kooperativa!

Alexandru Constantin

Marketing Manager @ CarpathianTrans

Sunteți o echipa faină, care ne-a asigurat de fiecare dată răspunsuri prompte și am avut mereu o comunicare bună. Suntem nerăbdători să găsim soluții noi împreună pentru cele mai bune rezultate.

Oana Vatră

Coordonator Marketing @ Austral Trade

Îmi place că sunteți prompți și atenți la contul nostru.

Alexandra Gheorghe

Marketing Manager @ Mobiup

Colaborarea pe PPC Ads este excelentă, cea mai bună agenție cu care am lucrat până acum pe Ads. Alexandra este genială, are o gândire strategică foarte clară, comunicare excelentă și un aport valoros asupra business-ului. Intervențiile lui Cosmin au fost de asemenea valoroase la nivel strategic.

Andreea

Manager Marketing @ Medic Chat

Profesionalism în adevăratul sens al cuvântului. Colaborarea cu Kooperativa 2.0 ne-a ajutat să creștem afacerea și să o ducem la un alt nivel. Mulțumim întregii echipe pentru această colaborare de succes!

Silviu Stoleriu

Owner @ The Millenial

Ce îmi place cel mai mult la colaborarea cu agenția Kooperativa? Greu de făcut un top, întrucât am avut parte doar de experiențe foarte bune. Așa că hai să vedem: sunteți fresh (în atitudine și abordare), comunicați excelent, aveți în echipă persoane care sunt foarte pasionate de ceea ce fac, iar asta se simte instant, sunteți punctuali și respectați termenele limită, zâmbiți, - vai, cât de mult contează zâmbetul! -, dar cel mai important este faptul că sunteți smart (înțelegeți foarte rapid, construiți ușor pornind de la nevoi, veniți cu soluții și chiar ați ajuns să ne simțiți din priviri). Recomand Kooperativa!

Cristian Ditoiu

administrator @ EduMagic Solutions

Am avut o colaborare foarte frumoasă și fructuoasă. Comunicarea era eficienta, mi-a plăcut că ne știați nevoile și veneați mereu în întâmpinarea lor. Proactivitate 10+ 🙌🏻

Camelia Anghel

Crystal Dental Clinic

Mă bucur ca m-ați băgat în seama când am avut doar 500 euro buget pentru că atunci am realizat faptul că, folosit de specialiști, până și cel mai mic buget îți poate aduce beneficii. Mă ajută mult faptul că sunteți prompți în comunicare și implementați repede ceea ce discutăm. Over all, simt interes real și implicare din partea voastră. Keep up the good work!

Adina Mugescu

Owner @ The Beer Institute

O echipă foarte flexibilă și de mare ajutor. Super drăguți și implicați. Întotdeauna am găsit rezolvare cu ajutorul lor.

Răzvan Diaconu

Director Marketing @ BRAVO Europa

Am găsit o echipă de profesioniști la toate nivelurile. Sunt plăcut impresionată de fiecare interacțiune cu întreaga echipă și cu fiecare membru în parte. Am găsit o comunicare extrem de facilă și deschidere în a ajusta planurile atunci când situația a impus-o. Vă mulțumesc pentru colaborare!

Corina T.

LiteApp

Kooperativa 2.0 este o echipă creativă și proactivă, cu oameni optimiști și deschiși la idei noi și pe care te poți baza. Au reușit întotdeauna să se adapteze nevoilor noastre, au înțeles produsele și au venit constant cu soluții creative și inovative. Colaborarea este peste așteptări și timpul de răspuns este foarte bun. Creativitatea echipei este punctul forte al acestei colaborări în care împreuna am reușit să depășim toate obstacolele survenite în urma pandemiei.

Anca Mutu

Marketing Coordinator @ Vox Profile

Colaborarea cu voi a fost minunată și vă recomand cu toată încrederea

Alexandra Lazăr

Advisio Turism - muzeograf/comunicare @ Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș

Colaborarea dintre noi decurge minunat, iar noi suntem bucuroși să vedem că răspundeți prompt solicitărilor noastre.

Cătălina Roată

Specialist marketing @ Cinemax

Performanțele campaniilor derulate, comunicarea excelentă, creativitatea, propunerile și promptitudinea echipei sunt atuurile care recomandă echipa Kooperativa 2.0.

Gabriela Rizescu

Președinte Alcedo

Colaborarea noastră cu agenția Kooperativa 2.0 a început în decembrie 2017 și ea presupune promovarea produselor SimoShop prin intermediul unei strategii de tip PPC pe platforma Google Ads. Pe parcursul colaborării, rezultatele s-au îmbunătățit constant, lucru reflectat în volumul de vânzări. Echipa dedicată contului nostru a fost întotdeauna atentă la nevoile noastre, iar eforturile lor de optimizare au fost apreciate. De asemenea, am reușit să înțelegem foarte bine cum a arătat evoluția campaniilor întrucât rapoartele de activitate au fost structurate limpede și au fost trimise în mod punctual.

Cristi Enciu

SimoShop.ro

Pe parcursul colaborării, agenția a atins și chiar depășit obiectivele stabilite împreună, a răspuns pozitiv la provocările noastre și am apreciat implicarea echipei în construirea unei strategii și implementări de succes.

Ioana Ardelean

PR Director, Jidvei

Am început colaborarea cu agenția Kooperativa 2.0 în august 2020 pentru un proiect punctual de SMM. Profesionalismul de care au dat dovadă, constanța în a livra calitate, ușurința comunicării și deschiderea echipei către a găsi cele mai bune soluții pentru business-ul nostru i-au desemnat ca prima alegere în preluarea campaniilor digitale ulterioare.

Maria Dunăreanu

Director Marketing, Altius SA

Colaborarea cu agenția Kooperativa 2.0 a început în octombrie 2019, iar serviciile vizate au fost cele de PPC, în special Google Ads și Facebook Ads. Suntem foarte mulțumiți de parteneriatul nostru de până acum, echipa agenției dând mereu dovadă de profesionalism și implicare în toate taskurile. De asemenea, apreciem rapiditatea și disponibilitatea cu care tratează sarcinile primite de la noi, precum și faptul că revin din proprie inițiativă cu sugestii de îmbunătățire (a site-ului, bannerelor, mesajelor etc.)

Denisa Oprea

Manager Marketing, Hello Holidays

Kooperativa 2.0 a răspuns solicitărilor noastre eficace și la timp, chiar și atunci când a fost vorba de unele solicitări de ultimă oră. Au o echipă dinamică, organizată, punctuală și cu feed-back rapid, capabilă, credem noi, să răspundă solicitărilor celor mai exigenți clienți.

Cornel Ion

Director, RFI România

Întotdeauna am privit colaborarea cu echipa Kooperativa 2.0 ca pe o relație de prietenie, datorită faptului că aici am găsit oameni înțelegători, profesioniști, originali și care vor găsi soluții pentru a putea pune în practică ideile ieșit din comun pe care echipa Veranda Mall le-a prezentat de-a lungul timpului.

Oana Boiangiu

Senior Marketing Manager, Veranda Mall

promovare prin reclame ppc
Contactează acum o agenție PPC specializată!

Acești clienți au avut încredere în noi așa că ne poți contacta și tu!

 • Intercontinental Athenee Palace
 • Clarisse Dental
 • Sales Partner
 • Longevity Shop
 • Margelute.ro
 • Rombat
 • Worwag Romania
 • Farmaciile Beneva
 • Groupama
 • MobiUp
 • Bilete.ro
 • Veranda Mall
 • ALCEDO
 • Artro Sport Clinic
 • Bacolux Hotels
 • York City College
 • DelicioUS
 • LOVI
 • VOX
 • Hilti
 • Hello Holidays
 • CINEMAX
 • Brio
 • AUSTRAL
 • CreditAmanet
 • BELPROFILE
 • RFI România
 • Aberdeen Angus
 • Plai Festival
 • Scriptica
 • Art & Craft
 • PUZZLE PUNKS Brasov
 • Ucca
 • Carpathia Trans
 • Suporto
 • Ursa Mica Glamping Resort
 • Anyoli
 • Roto Frank
 • ECDL
 • Vitalia Servicii pentru Mediu
 • Edu Magic
 • The Millenial Burger
 • Medic Chat
 • Clinica AS
 • Veterinary HPM
 • CRIME SCENE PRESS
 • Atvangarde
 • Eucom
 • Isoletta
 • Atelierul de Slăbit
 • The Beer Institute
 • Snagov Club
 • ALTIUS
 • Special Olympics
 • Anisia Clinic
 • Aro Palace Hotel
 • AgroPP
 • CEC Bank
 • Camera de Comerț și Industrie Maramureș
 • Jidvei
 • ARHISOFT
 • Simo Shop
 • NYOTA
 • Atelier Victor Marina
 • Codecool
 • Crystal Dental Clinic
 • Smartician
 • Regivero
 • Environ
 • Genesis College
 • Enayati Medical City