ConsultingPress Multi Niche COnsulting WordPress Theme Professional Finance COnsulting Services

Despre noi

KOOPERATIVA 2.0

Agenție de digital marketing

Suntem o agenție de digital marketing, înființată în 2012, nominalizată drept cea mai vizibilă Agenție Digitală în online în 2016 potrivit Zelist Industries și pe locul 3 în „Top 10 agenții care au lucrat cu bloggerii”, conform Digital Report 2017 realizat de Revista Biz.

Am făcut până acum peste 700 de campanii de influencer marketing, am scris peste 10.000 de postări pentru conturile sociale ale clienților noștri și am creat și optimizat peste 1000 de ad-uri creative în Google Ads (Adwords) și Facebook Ads. Totodată, am organizat peste 100 de evenimente la care au participat, la invitația noastră, bloggeri și influenceri.

Oferim servicii de influencer marketing (promovare prin intermediul influencerilor), promovare prin Google Ads (Adwords) și Facebook Ads, administrare a paginilor de Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube și cursuri de social media pentru companii

Identificăm canalele potrivite de promovare pentru produsele și serviciile tale, realizăm strategii de promovare optimizate în funcție de mediile de promovare stabilite și de publicul căruia dorești să i te adresezi și te ajutăm să optimizezi la maximum bugetul disponibil pentru promovarea brandului tău în social media.

Viziunea noastră

Să facem ca Social Media să devină o parte componentă permanenta a strategiilor de marketing și PR ale brandurilor din România.

De ce să vii să povestim?

  • Cunoaștem toți bloggerii importanți din România și ne este foarte simplu să colaborăm cu ei;

  • Cei peste 12 ani de experiență în domeniu ne fac să înțelegem foarte bine contextul social media;

  • Avem peste 700 de campanii cu influenceri gândite și implementate;

  • Am lucrat cu peste 300 de branduri;

  • Am ținut peste 100 de traininguri, workshopuri și conferințe pe teme de social media.

Misiune

Să oferim clienților servicii profesioniste de consultanță și implementare în condiții corecte pentru toate părțile implicate.

Vrei să vezi cum să folosești Marketingul Digital pentru a-ți crește vânzările și notorietatea brandului? Hai să discutăm.

CONTACTEAZĂ-NE