consultingpress it security

Administrare pagini Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube

CE PUTEM FACE PENTRU TINE

Managementul Reputației Online, Conținut Creativ, Community Management

Pentru a ajunge la publicul care ar putea fi interesat de produsele lui, un brand trebuie să fie prezent în mediile în care acel public activează. Noi te putem ajuta să fii activ pe rețelele sociale pe care își petrec timpul potențialii tăi clienți.

Românii stau aproximativ 5 ore pe zi în social media. Conținutul potrivit pentru ei este principalul motiv pentru care oamenii aleg să urmărească sau nu o companie în social media. Un brand are nevoie de fragmente de conținut care să acopere zilele unui an întreg și care să fie potrivit pentru fiecare rețea socială în care brandul activează.

Aici intervenim noi.

Pentru fiecare rețea socială în care ești activ, putem face următoarele:

 • audit al activităților actuale în social media;
 • analiză a concurenței și a publicului țintă;
 • realizare strategie de comunicare pe Facebook, Instagram, LinkedIn și YouTube;
 • implementare coduri de remarketing în site;
 • creare de conținut: realizare plan editorial, pe care îl vom discuta și aproba împreună, pe baza strategiei de postări;
 • implementare plan editorial;
 • community management, prin intermediul comentariilor și a mesajelor de pe pagini;
 • propunere de concursuri, promoții, real-time marketing. Construim postări pe baza evenimentelor care au loc în prezent și care sunt relevante pentru industria în care activați;
 • creșterea numărului de fani (în cazul administrării paginii de Facebook), atragerea de followers (în cazul administrării contului de Instagram și paginii de LinkedIn) sau extinderea comunității de abonați (în cazul contului de YouTube) prin intermediul promovării conținutului;
 • realizarea și implementarea de Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube Ads;
 • analiza rezultatelor și optimizarea strategiei;
 • raport lunar al activităților din luna precedentă; 

Ne recomandă

de postări create pentru clienții noștri

mil.

de fani cu care am interacționat

de comentarii și mesaje la care am răspuns

Vei lucra cu:

Cristian Florea
Cristian Florea
Social Media Manager

Urmăresc trendurile din social media și sunt la curent cu tot ce se schimbă. În ultimii ani am construit comunități grozave în jurul proiectelor pe care le-am coordonat. Experiența mea te poate ajuta să organizezi mai bine campaniile în social media.

Robert Feraru
Robert Feraru
Digital Account Manager
Sunt la curent cu noile tendințe din social media și vin în ajutorul clienților prin crearea unor strategii optime de comunicare online. Asigur implementarea, managementul și monitorizarea proiectelor pe tot parcursul derulării acestora.
Alexandru Ion
Alexandru Ion
Social Media Editor

Sunt creator de conținut pentru blogurile și conturile de social media ale clienților agenției de peste 3 ani de zile și ajut la dezvoltarea și îmbunătățirea relației dintre brand și consumator. Implementez și monitorizez planul de engagement al comunității conform strategiei și obiectivelor stabilite.

Cosmin Sipoș
Cosmin Sipoș
Junior PPC Specialist
Sunt aici să vă ajut să creați cele mai atractive reclame online și să obțineți rezultate mai bune cu bugetul pe care-l aveți disponibil pentru publicitatea pe Facebook, Instagram sau LinkedIn.

Branduri care au ales să se bazeze pe experiența noastră:

Sună-ne acum ca să stabilim primii pași:

Sau scrie-ne folosind formularul de mai jos