Digital Marketing Agency for Romanian Market | Social Media, PR, PPC & Influencer Marketing

Digital Marketing Agency for Romanian Market
Social Media, PR, PPC & Influencer Marketing

Digital Marketing Agency for Romanian Market
Social Media, PR, PPC & Influencer Marketing

Optimizare SEO

SEO (optimizarea pentru motoarele de căutare) sau căutarea organică vă permite să vă dezvoltați prezența digitală și vizibilitatea în SERP-uri (Pagina de rezultate din motoarele de căutare) în timp și fără costurile pe care le implică o campanie de promovare PPC. Implementarea celor mai bune practici SEO, precum și a strategiilor inovatoare vă vor aduce o rentabilitate mai bună a investiției pe termen lung.

Pentru a ajunge acolo, facem lucrurile corect. Facem cercetări amănunțite pentru a oferi o strategie logică, bine fundamentată și relevantă afacerii dumneavoastră. Specialiștii noștri în SEO vor pune în aplicare planuri pentru optimizarea site-ului dvs și promovare SEO pentru cuvintele cheie vizate. De asemenea implementam o monitorizare permanenta pentru pozitiile cuvintelor cheie si ne asigurăm că viteza site-ului dvs. web și funcționalitatea mobilă sunt optimizate pentru căutarea organică.

De la conținut creativ la toate lucrurile tehnice, o optimizare completă este tot ce aveți nevoie pentru a crește traficul organic și implicit numărul conversiilor.

Who will you work with?

 • Larisa Păunovici
  Larisa Păunovici

  SEO Specialist

 • Vlad Dulea
  Vlad Dulea

  Online Marketing Manager

 • Matei Fuioagă
  Matei Fuioagă

  SEO Specialist

Cauți o agenție cu experiență în Optimizare SEO? Ai ajuns în locul potrivit.

Creșteți vizibilitatea organică a brand-ului dvs. în cadrul motoarelor de căutare, creșteți vânzările și clienții potențiali generați prin intermediul site-ului dumneavoastră. Descoperă mai jos beneficiile unei colaborări cu noi:

Tipuri de servicii SEO cu care te putem ajuta

Seo Local 

O strategie SEO locală înseamnă apariția pe prima pagină pentru interogările de căutare locale. Vă putem configura Compania mea pe Google dacă nu este deja configurată și putem crea un plan localizat unic pentru dvs. Efectuăm cercetări aprofundate ale cuvintelor cheie pentru a ne asigura că vizați oportunități realiste, fiecare clasificată pentru locații sau grupuri diferite. De asemenea, ne asigurăm că, conținutul site-ului dvs. web este optimizat pentru termenii vizați din strategia SEO locală astfel încât rezultatele să nu întârzie să apară.

Seo Tehnic 

Elementele tehnice din SEO pot deveni confuze, dar experții noștri vă vor ajuta să remediați orice problemă tehnică care vă poate afecta negativ afișarea în motoarele de căutare. În 2021 Google a făcut cunoscut faptul că viteza de încărcare a site-ului reprezintă un factor foarte important în decizia de poziționare în pagină cu rezultate.

Realizăm audituri SEO inițiale complete și apoi facem check-in regulat pentru a remedia orice alte probleme care apar, deoarece știm că aceste lucruri se întâmplă. Vom verifica dacă există probleme tehnice majore sau minore care vă pot împiedica clasarea și le vom rezolva, astfel încât site-ul dvs. să fie optimizat și să poată performa cu adevărat.

Seo On page

Optimizarea on page este vitală pentru a ajuta motoarele de căutare să înțeleagă site-ul dumneavoastră. Primul pas este să ne asigurăm că motoarele de căutare pot accesa site-ul și că vor găsi conținut de calitate pe el. Vom face o cercetare aprofundată a cuvintelor cheie și vom crea un plan în spatele acestora. Ne vom asigura că fiecare cuvânt cheie corespunde intenției utilizatorului și că pagină dvs. îndeplinește cerința respectivă. Apoi, vom trece la treabă și vom implementa optimizarea personalizată a site-ului conform nevoilor dumneavoastră.

Conținut optimizat SEO 

În calitate de agenție de marketing online, la Kooperativa știm că vizibilitatea în motorul de căutare Google este esențială. De aceea evaluăm conținutul site-ului dvs. web pentru a ne asigura că este relevant, captivant și valoros. Identificăm oportunități de optimizare care pot avea un impact major in cresterea conversiilor. Optimizăm conținutul existent și/sau dezvoltăm conținut nou, cu ajutorul creatorilor noștri de conținut, urmărind cu atenție strategia SEO implementată proiectului dumneavoastră, astfel încât să ne asigurăm că noul conținut este pe placul publicului targetat. Asta înseamnă mai mult trafic pe site și mai multe conversii.

Seo Off page 

SEO off-page se referă la toate activitățile de optimizare SEO care au loc în afara site-ului dvs, care determină locul în care vă clasați în cadrul paginilor cu rezultate ale motorului de căutare (SERP). Optimizarea pentru factorii de clasare SEO Off page este crucială pentru îmbunătățirea relevanței, a încrederii și a autorității site-ului dvs. Acest lucru este reflectat în factorii de clasare ai algoritmului Google, SEO off-page contribuind la peste 50% din factorii de clasare. A avea o strategie SEO puternică în afara paginii poate fi diferența dintre locul în care vă aflați și concurenții dvs. în cadrul SERP-urilor.

Analiză competitori

Pentru a dobândi un avantaj competitiv pe piață online, următorul pas necesar este identificarea competiției și cunoașterea punctelor forțe și slabe ale acesteia. Pentru acest proces ne ajutam de instrumente precum Semrush, Ahrefs si Moz. Înțelegerea concurenței este esențială, motiv pentru care aceast proces necesită o analiză continuă și avem grijă să o includem în pachetul nostru de servicii SEO. Nu numai că poți învăța cele mai bune practici de la concurenți, dar poți, de asemenea, să înveți să eviți greșelile pe care le fac aceștia.
Echipa noastră de specialiști SEO monitorizează constant site-urile competiției ca parte a strategiei de lucru. Astfel, ne asigurăm că afacerea dumneavoastră va fi mereu cu un pas în față.

Raportare și monitorizare permanentă poziții cuvinte cheie

Optimizarea unui site web pentru motoarele de căutare necesită timp, totuși, credem că suntem responsabili față de clienții noștri pe parcursul întregului proces SEO.
Suntem sinceri și transparenți, mai ales când vine vorba de raportare. Este un mod eficient de a măsura cum merge campania de promovare SEO, ce funcționează (astfel încât să o putem face mai mult) și ce ar putea fi necesar să se schimbe. Vom urmări cele mai importante și relevante cuvinte cheie, astfel încât să le putem monitoriza pozitia în SERP. În acest fel, putem fi reactivi.

Link Building 

Link building-ul este o formă de nișă a PR-ului online și este o strategie SEO crucială. Link building-ul este o strategie pe care majoritatea agențiilor o ignoră, totuși este un aspect la care Kooperativa excelează. Când vine vorba de backlink-uri, calitatea este întotdeauna mai importantă decât cantitatea, de aceea, întotdeauna vom acorda maxima importanță calității link-urilor care se leagă de site-ul dumneavoastră. O strategie corectă de linkbuild-ing va avea întotdeauna ca rezultat clasarea cuvintelor cheie pe primele pagini ale motoarelor de căutare. Așadar, vă examinăm profilul de backlink-uri și construim altele noi de calitate, folosind tehnici whitehat. Vom investiga, de asemenea, dacă aveți site-uri web de calitate slabă care se leagă de al dvs. și, dacă constatăm acest lucru, vom cere Google să le respingă, astfel încât să nu fiți asociat cu acestea.

Tipuri de proiecte cu care te putem ajuta

1️⃣ Magazine online (eCommerce) – Nu contează pe ce platformă vrei să îți dezvolți afacerea (WooCommerce, Shopify, Gomag sau Webflow), noi ne vom asigura că funcționează așa cum trebuie și că experiența pe care o vor avea clienții tăi este una ușoară, plăcută și la care își vor dori să revină.

2️⃣ Website-uri de prezentare (brand personal/ companie) – Este important ca vizitatorii tăi să înțeleagă imediat ce faci și cu ce te ocupi. De multe ori acest lucru devine complicat atunci când activitatea sau personalitatea ta este una mai complexă, dar noi ne vom asigura că informațiile se transmit în mod corect.

3️⃣ Blog-uri (personale/ de companie) – Intenționezi să scrii? Acest lucru înseamnă mult conținut pe care un vizitor trebuie să îl poată asimila într-un mod coerent. Până la urmă ai și un motiv pentru care scrii, nu? Ne vom asigura că vizitatorii vor înțelege acest motiv și cât mai mulți posibili îi vor răspunde.

4️⃣ Aplicații web – Ai un proiect pe care vrei să îl lansezi cât mai curând, dar știi că nu poți să faci acest lucru decât prin pași mărunți? Suntem aici ca să te ajutăm printr-un proces alert, dar eficace ca tu să obții o aplicație care să rezolve problema utilizatorilor pe care îi targetezi și care să fie pentru ei nimic altceva decât o plăcere când o folosesc.

5️⃣ Aplicații mobile (iOS / Android) – Știm că pare simplu, dar sunt multe aspecte de care trebuie să ții cont când intenționezi să lansezi o aplicație mobilă. Ne bucurăm să spunem că noi știm care sunt aceste aspecte și cu atât mai mult că știm să le îmbinăm cu obiectivele aplicației tale, astfel încât să rezulte o aplicație numai bună de folosit de cei pe care îi targetezi.

De ce serviciile noastre SEO funcționează ?

În timp ce majoritatea agențiilor au câteva trucuri pentru a creste clasarea in motoarele de căutare, noi ne concentrăm pe site-ul web în ansamblu, construind strategii SEO pe termen lung cu o abordare sigură si personalizată, pentru crearea unei autorități web durabile și a unui flux de traffic constant și relevant.

Fiind o agenție de marketing digital, suntem o companie care se bazează pe date relevante, care se concentrează pe analize și testări pentru a evalua și a determina cea mai potrivită strategie pentru clasarea în primele locuri ale pagini cu rezultate ale motoarelor de căutare. Pentru a oferi cele mai bune servicii SEO, știm că fiecare industrie și client necesită o abordare unică pentru o clasare superiară și o creștere considerabilă a conversiilor.

Are you interested in this service?

Or write to us using this form:

What recommends us?

Peste 50 de website-uri optimizate SEO

Peste 5 ani de experiență în domeniu

Are you interested in these services?

Ce părere au clienții despre colaborarea cu noi?

Foarte bine deoarece sunteți extrem de eficienți, punctuali și mereu cu ideile la voi.

Gabriela Bădeci

Manager Rețea Bilete.ro

Contactează acum o agenție specializată în servicii SEO

These customers trusted us so you can contact us too!

 • Clarisse Dental
 • Worwag Romania
 • Bilete.ro
 • Artro Sport Clinic
 • DelicioUS
 • Transylvanian Inn
 • Aberdeen Angus
 • Carpathia Trans
 • Vitalia Servicii pentru Mediu
 • Medic Chat
 • Atvangarde
 • Special Olympics
 • Anisia Clinic
 • Aro Palace Hotel