Agenție iscusită de comunicare integrată | Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

UX/UI WEBDESIGN

CloudCart România: Creare magazin online la cheie cu specialiști acreditați din România

Kooperativa 2.0 este partener oficial CloudCart în România. Ai astfel șansa să îți construiești magazinul online cu specialiști acreditați CloudCart. Dar lucrurile nu se opresc aici. Împreună cu Kooperativa 2.0 beneficiați nu doar de un magazin online la cheie, ci și de un ecosistem la care contribuie toată echipa noastră cu experiență bogată în servicii de marketing care să vă ajute să vă creșteți afacerea: Branding, PPC, SEO, Social Media, PR etc.

Cu cine vei lucra?

  • Vlad Dulea

    Online Marketing Manager

Instrumente de marketing puternice - Analiză. Segmentare. Vânzare.

Platforma noastră cu instrumente încorporate te ajută să urmărești performanța campaniilor de marketing, să segmentezi publicul și să vinzi prin e-mail, SMS, Viber, notificări push, pop-up-uri și multe altele.

 

Aplică reduceri cu cronometru și cod, pixeli Facebook și Google pentru remarketing, Analytics, SEO, mesaje prin Viber, e-mailuri automate pentru comenzile nefinalizate, oferte Upsell & Cross-sell, oferte tip pachet și multe altele.

 

Nu doar un magazin online, ci un ecosistem care vă oferă puterea de a crește

Kooperativa 2.0 este partener oficial CloudCart în România. Ai astfel șansa să îți construiești magazinul online cu specialiști acreditați CloudCart. Dar lucrurile nu se opresc aici.

 

Împreună cu Kooperativa 2.0 beneficiați nu doar de un magazin online la cheie, ci și de un ecosistem la care contribuie toată echipa noastră cu experiență bogată în servicii de marketing (PPC, SEO, Social Media, Branding, PR etc) care să vă ajute să vă creșteți afacerea.

 

Vinde oriunde. Vinde mai mult cu eMag și OLX

Poţi ajunge la mai mulţi clienţi cu ajutorul link-urilor automatizate către Facebook & Instagram Shop, pe diferite marketplace şi site-uri de comparaţii (Compari.ro)

 

Conectează-te la eMag marketplace cu ajutorul integrării uşoare. Deschide un canal nou de vânzări, ajunge la clienţi noi pe internet şi creşte-ţi vânzările.

integrari olx emag

Conectează-ți cu ușurință magazinul online la contul de afaceri pe OLX și începe să-ţi vizi produsele şi pe acest marketplace. Economiseşte timp şi fii cu un pas înaintea competitorilor.

 

Sincronizare cu ERP şi sistem de facturare

Conectează-ți magazinul on-line la sistemul ERP pe care-l foloseşti.

 

smartbillPentru facturare, CloudCart beneficiază de integrare automată cu SmartBill, cel mai folosit soft de facturare si gestiune.

 

Plăţi şi livrări comode

Adaugă modalităţi moderne de plată și livrare cu AWB-uri automate și profită de opțiuni suplimentare pentru ridicarea comenzilor și plata la fața locului.

 

euplatesc mobilpay

 

Pentru plăți online, CloudCart beneficiază de integrări automate cu NETOPIA MobilPay, EuPlatesc.ro și servicii precum PayPal sau Stripe.

 

fancurier cargus dhl  sameday  dpd

 

Pentru servicii de curierat, CloudCart beneficiază de integrare automată cu Fan Curier, Cargus, Sameday, DPD, DHL și alții.

 

Creează-ți un magazin nou online acum. Testează gratuit pentru 30 de zile:

 

Știai că?

Suntem parteneri oficiali CloudCart în România și oferim tot suportul necesar pentru cei ce doresc să facă parte din rețeaua noastră de reselleri sau afiliați în România. Agențiile și freelancerii care doresc să facă parte din ecosistemul CloudCart în România pot lua legatura cu experții Kooperativa 2.0 care vă vor propune cele mai avantajoase soluții atât pentru reselleri și afiliati cât și pentru clienții finali, comercianții și magazinele online. Citește mai multe aici despre programul de Reselleri și Afiliați CloudCart în România.

Ești interesat de acest serviciu?

Sau scrie-ne folosind acest formular:

Ne recomandă

Peste 200 de website-uri realizate

Peste 15 ani de experiență în domeniu

Te interesează aceste servicii?

Ce părere au clienții despre colaborarea cu noi?

A funcționat foarte bine încă de la prima întâlnire și am știut că ne dorim să colaborăm pe termen lung. Am comunicat eficient, rapid, nevoile și cererile noastre s-au materializat într-un timp extrem de scurt. Și am avut deplina încredere în abordare.

Adina Huza

Manager Marketing @ DaDa

Comunicare rapidă și eficientă!

Nicu Alifantis

Alifantismusic

UX/UI WEBDESIGN
Contactează acum o agenție specializată în magazine online CloudCart!

Acești clienți au avut încredere în noi așa că ne poți contacta și tu!

  • Longevity Shop
  • Margelute.ro
  • Art & Craft
  • CRIME SCENE PRESS