Agenție iscusită de comunicare integrată | Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Veranda Mall – Servicii Integrate

Veranda Mall – Servicii Integrate

influencer marketing
Client: Veranda Mall
Obiectiv: Creșterea paginii de Facebook și întărirea relației cu fanii actuali; creșterea numărului de participanți la evenimentele fizice organizate în mall; creșterea traficului pe site
Rezultate: Peste 14.000 de fani noi pe pagina de Facebook, peste 1.100 de înscrieri pe site pentru evenimentele organizate fizic și o creștere de peste 140% pe site Y.O.Y.

Descriere proiect

Veranda Mall este un centru comercial de proximitate din estul Bucureștiului. El a fost deschis în 2016 și își dorește a deveni un spațiu pentru relaxare și activitățile comerciale de zi cu zi pentru locuitorii care trăiesc în apropierea sa, extinzându-se puțin câte puțin de la an la an.

Obiective

Creșterea paginii de Facebook și întărirea relației cu fanii actuali; creșterea numărului de participanți la evenimentele fizice organizate în mall; creșterea traficului pe site

Servicii

Administrare și optimizare campanii PPC (Google Ads și Facebook Ads)

Strategie

În primul rând, strategia s-a axat foarte mult pe transformarea unor audiențe reci în audiențe calde, iar ulterior pe fidelizarea lor. Am targetat cu larghețe oameni din jurul mall-ului, convingându-i să intre în comunitatea Veranda folosind mesaje specifice, iar ulterior i-am păstrat aproape de noi printr-o comunicare constantă și campanii promovate doar către aceștia (audiențe custom și de remarketing). Pe termen lung, am observat o creștere a interacțiunilor și a înscrierilor la evenimentele organizate de către partenerul nostru, precum și o creștere a volumului de căutări pe cuvinte cheie relevante mall-ului. Acest lucru a fost posibil prin optimizarea campaniilor mai ales la nivel de reach și brand awareness pentru audiențele reci și la nivel de conversii și interacțiuni pentru audiențele calde – principiu aplicat atât pe Facebook Ads, cât și pe Google Ads.

Rezultate (după 8 luni de activitate)

  • +14.000 fani noi pe pagina de Facebook
  • +1.100 de înscrieri pe site pentru evenimentele organizate fizic
  • +140% creștere trafic pe site Y.O.Y.

Hai să stabilim o întâlnire

 

Știm foarte multe despre cum te poate ajuta social media, PR-ul și marketing-ul digital.

 

Sună la 031 005 9999 sau click aici