Agenție iscusită de comunicare integrată | Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Provocarea Jidvei

Provocarea Jidvei

influencer marketing
Client: Jidvei
Obiectiv: Promovarea lansării magazinului online shop.jidvei.ro
Rezultate: Peste 360 de postări în social media despre brandul Jidvei, 15 articole pe bloguri și o serie de materiale video realizate de invitați

Împreună cu echipa Jidvei am organizat în cadrul agenției Kooperativa 2.0 proiectul numit #ProvocareaJidvei, o campanie de promovare a lansării magazinului online shop.jidvei.ro, de unde iubitorii brandului pot comanda vinuri din colecțiile exclusiviste Mysterium și Owner’s Choice.


Am pornit de la ideea că pe shop.jidvei.ro se găsesc doar 8 vinuri ale brandului Jidvei, cele care fac parte din cele două game exclusiviste. Astfel, am invitat 8 bloggeri într-o excursie de 3 zile la Castelul Bethlen-Haller din județul Alba Iulia. I-am atribuit fiecăruia câte un vin din magazinul online Jidvei și i-am provocat să-l promoveze în mediile sociale pe care este activ.

Înainte de a face acest lucru, cei 8 bloggeri au participat la câte-un workshop de copywriting (susținut de Cristian China-Birta), fotografie (susținut de Cristian Șuțu) și video (susținut de Ionela Năstase).


Cei 8 bloggeri au aplicat în promovarea vinurilir din magazinul online Jidvei informațiile valoroase obținute în urma celor 3 trainiguri la care au fost prezenți.


Pe lângă workshopurile de social media organizate la castel, bloggerii invitați au avut parte și de plimbări în podgoria companiei Jidvei, vizite la cramă și evenimente exclusiviste de degustare a sortimentelor din colecțiile Jidvei.


Obiectivul principal al campaniei #ProvocareaJidvei a fost ca un număr cât mai mare de oameni să afle despre lansarea magazinului online shop.jidvei.ro, aspect care a fost îndeplinit cu succes, având în vedere faptul că în urma campaniei au rezultat peste 360 de postări în social media despre brandul Jidvei, 15 articole pe bloguri și o serie de materiale video realizate de invitați.

Hai să stabilim o întâlnire

 

Știm foarte multe despre cum te poate ajuta social media, PR-ul și marketing-ul digital.

 

Sună la 031 005 9999 sau click aici