Agenție iscusită de comunicare integrată | Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Hello Holidays – Servicii PPC

Hello Holidays – Servicii PPC

influencer marketing
Client: Hello Holidays
Obiectiv: Creșterea numărului de rezervări și a cererilor de ofertă; creșterea notorietății brandului
Rezultate: Peste 3.000% ROAS pe Facebook Ads, peste 40% mai multe sesiuni pe site Y.O.Y. și peste 6.500 de fani noi pe pagina de Facebook

Descriere proiect

Hello Holidays este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața agențiilor de turism din România, având o experiență de peste 12 ani. Principala lor activitate este organizarea de sejururi și circuite în țară și în Europa.

Obiective

Creșterea numărului de rezervări și a cererilor de ofertă; creșterea notorietății brandului

Servicii

Administrare și optimizare campanii PPC (Google Ads și Facebook Ads)

Strategie

Strategia implementată pe Google Ads a constat într-un amplu schelet de campanii, dezvoltat în special pe campaniile de tip Search, segmentate în funcție de servicii și de destinațiile partenerului. În paralel, a fost aplicată și o schemă de campanii de Display generale și specifice, astfel încât să creștem interesul pentru pachetele turistice. De asemenea, strategia pe Google Ads a fost completată cu direcția reclamelor de remarketing dinamic, metoda prin care am crescut substanțial rata de conversie. Prin intermediul Facebook Ads am încercat să promovăm destinațiile pe baza unor campanii cu obiectiv de conversii, folosindu-ne cu succes de audiențe de tip lookalike pe bază de valoare (având un istoric prin Pixelul configurat corect în site), astfel încât să găsim clienți potriviți și să ne încadrăm într-un CPA foarte mic. De asemenea, pe lângă arhitectura de campanii realizată, am mizat și pe campanii de vânzare prin catalog, impletând în Facebook Ads un feed special pentru domeniul turismului. Nu în ultimul rând, am crescut comunitatea existentă pe pagina de Facebook, astfel încât brandul să fie perceput cu autoritate și încredere în mediul online.

Rezultate (după 6 luni de activitate)

  • >3.000% ROAS pe Facebook Ads
  • +40% mai multe sesiuni pe site Y.O.Y.
  • +6.500 de fani noi pe pagina de Facebook

Hai să stabilim o întâlnire

 

Știm foarte multe despre cum te poate ajuta social media, PR-ul și marketing-ul digital.

 

Sună la 031 005 9999 sau click aici