Agenție iscusită de comunicare integrată | Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

#DrumulLaptelui

#DrumulLaptelui

influencer marketing
Client: Danone România
Obiectiv: Prezentarea circuitului prin care laptele pleacă de la fermă și ajunge în final pe raftul din magazin (în contextul scandalului cu aflatoxina)
Rezultate: Despre campanie au scris 44 de bloggeri, cu 59 de postari. Iar conform Zelist, campania a avut un viewership estimat la 270.000 impressions (afișări) și 140.000 potențiali vizitatori

Am făcut un concurs prin care să identificăm bloggeri care să vrea să meargă pe Drumul Laptelui. 44 de bloggeri și-au exprimat dorința de a face parte din campanie.

Am făcut 3 echipe, formate din câte 3 bloggeri (un fermier, un transportator și un controlor de calitate), care au fost provocați să scrie experiența lor. Fermierul s-a dus în ferma de unde se recoltează laptele, transportatorul a făcut drumul în cisterna cu care se transportă laptele, iar controlorul de calitate a verificat în fabrică laptele.

Am organizat un eveniment la fabrica Danone, unde au participat toate echipele, plus mai mulți bloggeri invitați. Echipele au primit un blogger mare care să le fie căpitan de echipă și au intrat în concurs, care a presupus să convingă un juriu format din alți trei bloggeri mari că ei au prezentat cel mai bine Drumul Laptelui.

Hai să stabilim o întâlnire

 

Știm foarte multe despre cum te poate ajuta social media, PR-ul și marketing-ul digital.

 

Sună la 031 005 9999 sau click aici