Agenție iscusită de comunicare integrată | Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Youtube mută reclamele din interiorul clipurilor la începutul acestora

Kooperativa 2.0

Kooperativa 2.0

Kooperativa 2.0 este agenția full-service de Social Media, PR și Marketing Digital care îți salvează timpul și îți economisește banii prin campanii eficiente și integrate de comunicare și promovare.

Cel mai recent anunț făcut de Google, companie care deține de altfel și Youtube, se referă la schimbarea sistemului de afișare al reclamelor în cadrul clipurilor video din platformă.

Reprezentanții Youtube spun că au luat decizia de a afișa două reclame consecutive la începutul clipurilor, eliminând astfel reclamele din interiorul lor pentru a oferi utilizatorilor o experiență de vizionare continuă. La fel ca până acum, acestea vor putea fi oprite de utilizatori după câteva secunde.

Youtube explică decizia argumentând faptul că, pe lângă durata unei reclame, utilizatorii sunt sensibili față de frecvența cu care acestea își fac apariția, în special în cadrul clipurilor mai lungi. Concret, reprezentanții Youtube spun că și-au dat seama că aceeași cantitate de reclame poate fi plasată exclusiv la începutul clipurilor pentru a genera reacții mai favorabile din partea consumatorilor. Noul sistem de reclame se va numi „ad pod” și include două reclame difuzate consecutiv.

Pe lângă acest anunț Youtube a mai punctat și faptul că durata de vizionare a clipurilor găsite de utilizatori direct pe prima pagină a platformei a crescut de 10 ori in utlimii trei ani, ceea ce face ca acel conținut, dar și algoritmul din spatele afișării sale, să fie din ce în ce mai relevant. Totodată au punctat și faptul că timpul petrecut de utilizatori pe Youtube prin intermediul unui smart tv se dublează de la an la an.

Vrei să fii la curent cu articolele noastre?

Abonează-te la newsletter-ul nostru completând câmpul de mai jos iar noi te vom ține la curent cu articolele și activitatea noastră!

relatii publice si comunicare

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l ca să-l citească și prietenii tăi!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter
relatii publice si comunicare

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l ca să-l citească și prietenii tăi!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole care te-ar putea interesa

Vrei să scrii un guest post pentru blog-ul nostru?

Completeză formularul de mai jos și te vom contacta noi!

Vrei să afli mai multe despre cum te poate ajuta marketingul digital să îți crești afacerea? Contactează-ne pentru a-ți oferi soluții personalizate.