Agenție iscusită de comunicare integrată | Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Infografic: de ce să apelezi la user generated content pe Instagram

Kooperativa 2.0

Kooperativa 2.0

Kooperativa 2.0 este agenția full-service de Social Media, PR și Marketing Digital care îți salvează timpul și îți economisește banii prin campanii eficiente și integrate de comunicare și promovare.

Conceptul de user generated content se referă, așa cum îi spune și numele, la acel conținut realizat de utilizatori pentru brandul tău. Acesta ar trebui să reprezinte o parte integrată a strategiei tale de comunicare în social media și ar trebui promovat constant pe canalele pe care comunici.

Evidențierea unui tip de conținut realizat de utilizatori, autentic și lipsit de amprenta unei reclame poate crește semnificativ gradul de încredere de care se bucură brandul tău, în contextul în care recomandările clasice reprezintă una dintre cele mai eficiente metode de promovare în mediul online.

Cei de la Squarelovin.com au realizat un infografic prin care îți explică mai ușor care este puterea unui astfel de conținut și cum te-ar putea ajuta el în social media, cu precădere pe Instagram.

Urmărind infograficul de mai jos poți afla, printre altele, faptul că 85% dintre respondenți au confirmat ideea conform căreia conținutul generat de utilizatori este mai de încredere decât cel realizat de brand în sine, în timp ce 68% au spus că îl găsesc mult mai autentic comparativ cu imaginile clasice care reprezintă plasarea unui produs.

UGC on Insta info

Sursa: squarelovin.com

Vrei să fii la curent cu articolele noastre?

Abonează-te la newsletter-ul nostru completând câmpul de mai jos iar noi te vom ține la curent cu articolele și activitatea noastră!

relatii publice si comunicare

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l ca să-l citească și prietenii tăi!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter
relatii publice si comunicare

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l ca să-l citească și prietenii tăi!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole care te-ar putea interesa

Vrei să scrii un guest post pentru blog-ul nostru?

Completeză formularul de mai jos și te vom contacta noi!

Vrei să afli mai multe despre cum te poate ajuta marketingul digital să îți crești afacerea? Contactează-ne pentru a-ți oferi soluții personalizate.