Agenție iscusită de comunicare integrată | Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Unde ne putem vedea în luna decembrie 2017

Kooperativa 2.0

Kooperativa 2.0

Kooperativa 2.0 este agenția full-service de Social Media, PR și Marketing Digital care îți salvează timpul și îți economisește banii prin campanii eficiente și integrate de comunicare și promovare.

Mai jos găsiți o listă a evenimentelor de social media la care ne putem întâlni în luna decembrie:

Pe 5 decembrie are loc Gala Ariilor Protejate, un eveniment la a treia ediție ce se va desfășura la Poiana Brașov. Din partea Kooperativa 2.0 va participa Cristian China-Birta.

În perioada 7-10 decembrie are loc Social Media Snow Camp, la Pârâul Rece în Predeal, a zecea ediție care reunește specialiști în marketing și comunicare și companii pentru a descoperii cum se construiesc campaniile de succes. Din partea Kooperativa 2.0 vor participa Cristian China-Birta, Cristian Florea, Irina Manole și Alexandru Ion.

Pe 12 decembrie are loc Food Bloggers Conference, un evenimnet organizat de Evensys dedicat bloggerilor culinari și persoanelor active în mediul online pasionate de gătit. Irina Manole și Cristian Florea vor participa în calitate de speaker, respectiv moderator din partea Kooperativa 2.0.

Pe 18 decembrie are loc Gala Fondurilor Structurale, un eveniment la care vor fi premiate proiecte finanțate din fonduri europene care au generat impact și au adus valoare adăugată. Din partea Kooperativa 2.0, îl puteți întâlni pe Cristian China-Birta.

Vrei să fii la curent cu articolele noastre?

Abonează-te la newsletter-ul nostru completând câmpul de mai jos iar noi te vom ține la curent cu articolele și activitatea noastră!

relatii publice si comunicare

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l ca să-l citească și prietenii tăi!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter
relatii publice si comunicare

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l ca să-l citească și prietenii tăi!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole care te-ar putea interesa

Vrei să scrii un guest post pentru blog-ul nostru?

Completeză formularul de mai jos și te vom contacta noi!

Vrei să afli mai multe despre cum te poate ajuta marketingul digital să îți crești afacerea? Contactează-ne pentru a-ți oferi soluții personalizate.