Agenție iscusită de comunicare integrată | Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Premiul pentru excelență în social media și marketing digital la Gala Club Antreprenor, ediția a III-a

Kooperativa 2.0

Kooperativa 2.0

Kooperativa 2.0 este agenția full-service de Social Media, PR și Marketing Digital care îți salvează timpul și îți economisește banii prin campanii eficiente și integrate de comunicare și promovare

Club Antreprenor, revistă de educație, cultură și acțiune antreprenorială a organizat miercuri, 26 mai 2021, ediția a III-a a Galei Club Antreprenor. În cadrul acestui eveniment, fondatorii agenției Kooperativa 2.0, Cristian și Vlad au primit premiul pentru excelență în social media și marketing digital.

Kooperativa 2.0 este o agenție de comunicare integrată cu specialiști care activează în Social Media, Influencer Marketing, Media Relations, PR, organizare de evenimente, ATL / BTL, Web Design, PPC (Pay-per-click) și SEO, desfășurând pe parcursul celor zece ani de activitate numeroase campanii de succes pentru branduri locale și internaționale. Expertiza agenției combină servicii de marketing tradițional și digital, oferind soluții multimedia personalizate în funcție de audiența și nevoile fiecărui client în parte.

tfoto grup 1

Despre Revista Club Antreprenor

Site-ul clubantreprenor.ro își propune să contribuie la dezvoltarea unei culturi a antreprenoriatului, cultură bazată pe inovație, viziune, tenacitate, gândire pozitivă, educație financiară, educație juridică și educație civică. De asemenea, organizează evenimente dedicate antreprenorilor, încercând să creeze un liant între companii și potențiali parteneri de afaceri.

Vrei să fii la curent cu articolele noastre?

Abonează-te la newsletter-ul nostru completând câmpul de mai jos iar noi te vom ține la curent cu articolele și activitatea noastră!

relatii publice si comunicare

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l ca să-l citească și prietenii tăi!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter
relatii publice si comunicare

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l ca să-l citească și prietenii tăi!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter

2 comentarii la "Premiul pentru excelență în social media și marketing digital la Gala Club Antreprenor, ediția a III-a"

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole care te-ar putea interesa

Vrei să scrii un guest post pentru blog-ul nostru?

Completeză formularul de mai jos și te vom contacta noi!

Vrei să afli mai multe despre cum te poate ajuta marketingul digital să îți crești afacerea? Contactează-ne pentru a-ți oferi soluții personalizate.