Agenție iscusită de comunicare integrată | Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Kparts.ro câștigă Premiul I la categoria “Auto, Moto & Utilaje” la GPeC 2020

Anca Neațu

Anca Neațu

Public Relations Specialist & Chief of Quietly Judging. Strategiile de comunicare sunt rezultatul unui simț analitic care combină în același timp pasiunea pentru storytelling. La acestea se adaugă un planning bine structurat și o componentă de inovație esențială pentru o campanie de succes.

Anunțăm cu bucurie faptul că partenerii noștri de la Kparts.ro au câștigat premiul I la categoria ”Auto, Moto & Utilaje” în cadrul GPeC Romanian eCommerce Awards Gala 2020. GPeC Summit este cel mai important eveniment din industria de e-commerce din Europa Centrală și de Est, iar acest premiu validează eforturile strategice depuse de întrega echipă în decursul acestui an.

Suntem mândri că am putut contribui la dezvoltarea brandului Kparts prin gestionarea eficientă a reclamelor pe Facebook, prin administrarea paginii de Facebook, dar și prin campaniile de Influencer Marketing pe care le-am implementat.

Felicităm pe aceasta cale întreaga echipă Kparts.ro, dar și celelalte agenții partenere:

– Agenția de development e-commerce: Lider IT

– Agenția de SEO: AdMarks

– Agenție de Marketing Afiliat: 2Performant

– Agenție de Google Ads: Idealize.ro

Despre Gala Premiilor eCommerce

Ajunsă la cea de-a 15 ediție anul acesta, Gala Premiilor eCommerce a reunit businessuri cu profiluri diferite, sub același scop de a recunoaște rezultatele notabile ale brandurilor în materie de comerț electronic. În total, în cadrul competiției au fost nominalizate 70 de magazine care s-au supus auditului pe o perioadă de 6 luni, înglobând peste 200 de criterii de evaluare.

Printre nominalizații la categoria Auto, Moto și Utilaje s-au mai numărat și: Autopiesa.ro, Cauciucuridirect.ro, Tirendo, PieseFord.ro, Paintexperts, Autobon.ro, Autoatu.ro, Elite Tires Distribution, Leasing.sh și Danida Chem.

Despre Kparts

Kparts face parte din familia Raiman, un brand puternic care a pus bazele în anul 1998, urmând să se dezvolte, pe parcursul celor 20 de ani, de la un simplu magazin de piese auto în Târgoviște la un lanț cu 4 magazine și 2 service-uri auto. Kparts reprezintă o extensie a acestui business în online și reunește o echipă de specialiști dedicați domeniului auto, pregătiți pentru un proces eficient de comenzi, dar și pentru consultanță în alegerea produselor potrivite.

Vrei să fii la curent cu articolele noastre?

Abonează-te la newsletter-ul nostru completând câmpul de mai jos iar noi te vom ține la curent cu articolele și activitatea noastră!

relatii publice si comunicare

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l ca să-l citească și prietenii tăi!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter
relatii publice si comunicare

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l ca să-l citească și prietenii tăi!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter

One Response

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole care te-ar putea interesa

Vrei să scrii un guest post pentru blog-ul nostru?

Completeză formularul de mai jos și te vom contacta noi!

Vrei să afli mai multe despre cum te poate ajuta marketingul digital să îți crești afacerea? Contactează-ne pentru a-ți oferi soluții personalizate.