Agenție iscusită de comunicare integrată | Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Kooperativa 2.0 primește distincția Most Respected Digital Marketing Agency la Media Innovator Awards 2020

Anca Neațu

Anca Neațu

Public Relations Specialist & Chief of Quietly Judging. Strategiile de comunicare sunt rezultatul unui simț analitic care combină în același timp pasiunea pentru storytelling. La acestea se adaugă un planning bine structurat și o componentă de inovație esențială pentru o campanie de succes.

Ajunsă la cea de-a doua ediție, competiția internațională Media Innovator Awards, organizată de publicația britanică digitală Corporate Vision Magazine, a inclus România pe lista câștigătorilor de anul acesta prin distincția Most Respected Digital Marketing Agency, acordată agenției Kooperativa 2.0.

În cadrul competiției, desemnarea câștigătorilor a impus evidența unei expertize vaste în domeniul de activitate care să includă un nivel ridicat de satisfacție a clienților și angajamentul față de excelență și inovație. Astfel, revista susține și premiază business-urile care se află într-o continuă dezvoltare, adaptate la cele mai noi strategii și metode din industrie, aducând în centrul atenției nevoile consumatorilor și soluțiile optime dedicate acestora.

Documentarea echipei de cercetare pentru acordarea titlului Most Respected Digital Marketing Agency a avut la bază informații diverse, printre care istoria brandului Kooperativa 2.0, serviciile oferite, articole, testimoniale, activitatea din cadrul rețelelor sociale sau prezența agenției în industrie, fiind urmărite în analiză criteriile de inovație, dedicare față de clienți, creșterea business-ului, longevitate, reputație online, feedback din partea consumatorilor și performanța în business.

Kooperativa 2.0 este o agenție de comunicare integrată cu specialiști care activează în Social Media, Influencer Marketing, Media Relations, PR, organizare de evenimente, ATL / BTL, Web Design și PPC (Pay-per-click), desfășurând pe parcursul celor nouă ani de activitate numeroase campanii de succes pentru branduri locale și internaționale. Expertiza agenției combină servicii de marketing tradițional și digital, oferind soluții multimedia personalizate în funcție de audiența și nevoile fiecărui client în parte.

În contextul unei societăți îndreptate tot mai mult către digitalizare și metode rapide pentru dezvoltarea business-urilor devine esențial să integrăm în activitatea noastră servicii complete de promovare care, printr-un mix inteligent de mesaje și canale de comunicare, să atingă obiectivele setate alături de clienții noștri și să întâmpine rezultatele menite să propulseze activitatea acestora. Astfel, ne mândrim să păstrăm un proces simplu, rapid și axat pe eficientizarea costurilor în colaborările desfășurate.” declară Anca Neațu, PR & Communications Manager la Kooperativa 2.0.

Despre Media Innovator Awards

Echipa dedicată desemnării câștigătorilor Media Innovator Awards 2020 a fost formată din Martyn Walters – Corporate Vision Lead Researcher, Jeremy Roe – Head of Research, Laura Hunter – Awards Manager și Steve Simpson – Corporate Vision Senior Awards Executive.

Printre categoriile premiate în cadrul ediției din acest an se mai numără și Best Marketing Team Training Experts, Best Content Creation Marketing Agency, Best Digital Advertising & Marketing Agency, Most Innovative Branded Content Video Production Company, Most Innovative PR Agency, Best Social Action PR & Communications Agency, Best in Gaming Marketing, Advertising & PR, Most Innovative Live Streaming Company, Best Corporate Communications Solutions Provider, Best Multimedia Broadcasting TV Company, Best Web Design Agency sau Best AR Content Management Platform.

Despre revista Corporate Vision

Lansată în anul 2014, revista online Corporate Vision a fost creată din dorința de a celebra afacerile axate pe inovație și dezvoltare, punând la dispoziție cele mai recente știri în materie de business. Revista face parte din grupul AI Global Media și este publicată lunar, cu o circulație internațională de 155.000 de cititori, printre care lideri de business, manageri, recrutori și experți.

Mai multe detalii despre competiție și lista completă a câștigătorilor din cadrul Media Innovator Awards 2020 pot fi accesate aici.

Vrei să fii la curent cu articolele noastre?

Abonează-te la newsletter-ul nostru completând câmpul de mai jos iar noi te vom ține la curent cu articolele și activitatea noastră!

relatii publice si comunicare

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l ca să-l citească și prietenii tăi!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter
relatii publice si comunicare

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l ca să-l citească și prietenii tăi!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole care te-ar putea interesa

Vrei să scrii un guest post pentru blog-ul nostru?

Completeză formularul de mai jos și te vom contacta noi!

Vrei să afli mai multe despre cum te poate ajuta marketingul digital să îți crești afacerea? Contactează-ne pentru a-ți oferi soluții personalizate.