Agenție iscusită de comunicare integrată | Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

GoTech World 2023: CloudCart și Kooperativa 2.0 redefinesc jocul în eCommerce și Tech

Kooperativa 2.0

Kooperativa 2.0

Kooperativa 2.0 este agenția full-service de Social Media, PR și Marketing Digital care îți salvează timpul și îți economisește banii prin campanii eficiente și integrate de comunicare și promovare

În ultima perioadă ne-am cam mutat biroul la evenimentele de eCommerce, asta pentru că ne-am dorit să facem cunoștință lumii cu CloudCart, platforma de eCommerce-as-a-service a cărei partener oficial am devenit în urmă cu câteva luni. Săptămâna trecută am bifat prezența la GoTech World 2023, cea mai mare expo-conferință de IT & Digital din Europa Centrală și de Est care a adus anul acest în centrul atenției un subiect extrem de relevant și intrigant în zilele noastre: inteligența artificială.

Evenimentul a oferit noi oportunități tuturor participanților care și-au dorit să descopere cele mai recente tendințe și soluții ale unei industrii aflate în continuă evoluție. Cele două zile, pline de entuziasm și curiozitate, cu sesiuni interactive și prezentări captivante, au fost mai mult decât o simplă experiență, ci mai degrabă o sursă de inspirație și o provocare pentru cei care vor să-și extindă orizonturile.

GoTech World 2023 a fost locul ideal pentru noi, iar CloudCart nu putea să rateze o asemenea ocazie. Așa că ne-am unit forțele și am pus pe picioare un stand care a atras privirile și a stârnit curiozitatea tuturor – la urma urmei suntem parteneri în adevăratul sens al cuvântului. Așa cum spune și expresia „o imagine face cât o mie de cuvinte”, vă lăsăm mai jos un postcard ca să înțelegeți mai bine atmosfera.

poza 1

Networking, zâmbete și potențiale proiecte

Ca de fiecare dată, am avut grijă să dăm sfoară în țară despre beneficiile CloudCart și am răspuns la întrebarea de ce o platformă de eCommerce-as-a-service îți poate ușura viața în această industrie. Prin urmare, s-a lăsat cu networking de calitate și potențiale proiecte care abia așteaptă să prindă contur.

De la stand direct pe scenă

GoTech World a reunit pe scenă speakeri internaționali și locali de top, care au prezentat viitorul tehnologiei și al digitalizării. De la discuții despre impactul inteligenței artificiale în industria eCommerce, la analize complexe, securitate cibernetică, până la consultanță personalizată în ceea ce privește digitalizarea – fiecare prezentare a contribuit la înțelegerea și formarea unei perspective de viitor asupra acestui domeniu.

Vlad Dulea, Executive Manager la Kooperativa 2.0 a urcat pe scena de Retail & eCommerce alături de Peter Lozanov, CMO CloudCart și George Vintilescu, CEO ITPTY în cadrul panel-ului „Open Source vs. SaaS ecommerce. What AI will change in the eComm landscape?”. Dezbaterea moderată de Radu Hângănuț a fost mai mult decât o dezbatere despre posibilitățile de a face eCommerce eficient, ci mai degrabă o motivație către transformare și adaptare într-o eră digitală dinamică.

poza 2

Interviu la Radio România Actualități

Oare inteligența artificială poate fi cu adevărat un aliat? Ei bine, noi am văzut de ce este în stare și am înțeles ce poate să facă, dar te lăsăm și pe tine să explorezi această tehnologie revoluționară. Descoperă în interviul lui Vlad Dulea, oferit lui Tibi Ursan de la Radio România Actualități și difuzat în emisiunea „Lumea de mâine” din 13 noiembrie 2023, despre impactul acesteia în industrie.

P.S.: În caz că nu ne-am intersectat pe la eveniment și vrei să afli mai multe despre CloudCart sau serviciile Kooperativa, scrie-ne la adresa de mail cloudcart@kooperativa.ro și facem să fie bine!

Vrei să fii la curent cu articolele noastre?

Abonează-te la newsletter-ul nostru completând câmpul de mai jos iar noi te vom ține la curent cu articolele și activitatea noastră!

relatii publice si comunicare

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l ca să-l citească și prietenii tăi!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter
relatii publice si comunicare

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l ca să-l citească și prietenii tăi!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter

Alte articole care te-ar putea interesa

Vrei să scrii un guest post pentru blog-ul nostru?

Completeză formularul de mai jos și te vom contacta noi!

Vrei să afli mai multe despre cum te poate ajuta marketingul digital să îți crești afacerea? Contactează-ne pentru a-ți oferi soluții personalizate.