Agenție iscusită de comunicare integrată | Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Experiența GPeC: un nou eveniment de eCommerce, încă o oportunitate de a ieși în lume pentru CloudCart

Kooperativa 2.0

Kooperativa 2.0

Kooperativa 2.0 este agenția full-service de Social Media, PR și Marketing Digital care îți salvează timpul și îți economisește banii prin campanii eficiente și integrate de comunicare și promovare

Luna octombrie a venit la pachet cu un nou eveniment dedicat industriei de eCommerce, oferind tuturor celor pasionați de business online și profesioniștilor din domeniu o oportunitate unică de a se conecta și descoperi ultimele noutăți și inovații. GPeC SUMMIT, cel mai important eveniment de eCommerce și Digital Marketing din CEE, a marcat anul acesta cea de-a 18-a ediție și, ca de fiecare dată, a venit pregătit cu surprize pentru participanți.

Suntem cu toții de acord că CloudCart România nu poate să lipsească din așa peisaj, nu? Echipa noastră a fost pe baricade și de această dată, pregătită să ofere cele mai bune sfaturi și soluții pentru comercianții care doresc să își transforme visul în realitate în ceea ce privește facilitarea propriilor businessuri în mediul online.

Împreună cu noi (căci nu degeaba suntem, parteneri oficiali, doar zicem :D), CloudCart a avut ocazia să prezinte promisiunile cu care vine această platformă, astfel încât să le ofere clienților experiențe de cumpărare de top, consultanță personalizată și soluții tehnologice inovatoare.

Participanții la eveniment și-au exprimat curiozitatea față de beneficiile CloudCart, motiv pentru care au primit răspunsuri și îndrumări pentru a înțelege cum pot profita de fiecare oportunitate și cum își pot îmbunătăți afacerile online prin migrarea către o platformă mai eficientă și adaptată nevoilor actuale.

IMG 5349h

Nu doar la stand, ci și pe scenă

Știți deja că ne place să ne facem simțită prezența pe scenă de fiecare dată când avem ocazia, iar la GPeC fuziunea Kooperativa 2.0 – CloudCart a împrăștiat cu informații prețioase despre instrumentele pe care le pune la dispoziție platforma, soluții de Marketing Automation și cross border simplificat în cadrul unui panel la care a participat Vlad Dulea, Executive Manager Kooperativa 2.0 sau acest guru al CloudCart din agenție, așa cum ne mai place nouă să îi spunem.

Discuția a urmărit tendințele și provocările din lumea eCommerce-ului, ceea ce s-a lăsat cu insight-uri extrem de utile. Am aflat astfel că, după o creștere accelerată în timpul pandemiei, industria de eCommerce a intrat într-o fază nouă, schimbând complet prioritățile magazinelor online. Dacă la început focusul era pe atragerea noilor clienți, acum s-a produs o schimbare semnificativă întrucât prioritatea este fidelizarea acestora.

Într-o lume digitală aflată în continuă schimbare, îmbunătățirea experienței utilizatorului, creșterea ratei de conversie și fidelizarea clienților se află pe lista obiectivelor esențiale atunci când discutăm despre magazinele online.

Parteneriatul dintre CloudCart și Kooperativa 2.0 aduce avantaje semnificative pentru industria de eCommerce autohtonă, iar mai multe informații despre această colaborare poți afla din interviul oferit de Vlad Dulea în cadrul evenimentului:

Ziua a fost despre CloudCart, seara despre clienții Kooperativa

IMG 5345decathlon koop

După o zi plină, seara evenimentului s-a încheiat cu și mai multe satisfacții. Suntem tare mândri să fim agenția de Social Media a Decathlon România, brandul care a câștigat premiul pentru „Magazinul Online de Articole Sportive Preferat 2023”. Acest premiu reflectă, de altfel, angajamentul continuu al Decathlon pentru calitate și inovație în eCommerce.

P.S.: În caz că nu ne-am intersectat pe la eveniment și vrei să afli mai multe despre CloudCart sau serviciile Kooperativa, scrie-ne la adresa de mail cloudcart@kooperativa.ro și facem să fie bine!

Vrei să fii la curent cu articolele noastre?

Abonează-te la newsletter-ul nostru completând câmpul de mai jos iar noi te vom ține la curent cu articolele și activitatea noastră!

relatii publice si comunicare

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l ca să-l citească și prietenii tăi!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter
relatii publice si comunicare

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l ca să-l citească și prietenii tăi!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter

Alte articole care te-ar putea interesa

Vrei să scrii un guest post pentru blog-ul nostru?

Completeză formularul de mai jos și te vom contacta noi!

Vrei să afli mai multe despre cum te poate ajuta marketingul digital să îți crești afacerea? Contactează-ne pentru a-ți oferi soluții personalizate.