Agenție iscusită de comunicare integrată | Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

CloudCart România prezent la a IV-a ediție de eCommerce Talks by easySales 2023

Kooperativa 2.0

Kooperativa 2.0

Kooperativa 2.0 este agenția full-service de Social Media, PR și Marketing Digital care îți salvează timpul și îți economisește banii prin campanii eficiente și integrate de comunicare și promovare

La final de septembrie a avut loc a IV-a ediție de eCommerce Talks by easySales 2023, unul dintre cele mai așteptate evenimente dedicate persoanelor care activează sau vor să activeze în această industrie. Drept urmare, CloudCart nu avea cum să lipsească de la o așa întâlnire!

Anul acesta evenimentul a avut loc în Aula Magna, un spațiu modern din inima campusului Universității Politehnica, unde eCommerce Talks by easySales a oferit participanților șansa de a crea conexiuni importante cu specialiști din domeniul vânzărilor online. Ca antreprenor, angajat sau specialist în marketing, evenimentul reprezintă un must dacă vrei să fii mereu la curent cu inovațiile și schimbările constante din domeniu. De altfel, la fel ca în fiecare an, easySales a reușit să aducă laolaltă o listă impresionantă de speakeri și workshopuri practice despre strategii de business în industrie, trenduri în materie de customer experience și online marketing.

În caz că nu știai, Kooperativa 2.0 este partener oficial CloudCart în România, așa că ne-am unit forțele de eCommerce și marketing digital și am făcut frumos la standul nostru din zona de socializare. Lăsăm și un postcard mai jos, ca amintire.

MG 8125
MG 8137

CloudCart România – un partener de încredere pentru comercianții online cross-border

La stand, participanții au descoperit avantajele magazinelor online prin platforma CloudCart și cum acestea pot facilita expansiunea businessurilor. Ca partener local, Kooperativa 2.0 a fost la dispoziția tuturor celor interesați pentru a le oferi consultanță personalizată și îndrumare în ceea ce privește potențiala colaborare cu parteneri care doresc să se lanseze în lumea eCommerce-ului sau să-și extindă prezența pe piața online.

MG 8142

Când dimineață mergi la cumpărături și după-amiaza ai prezentare pe scena eCommerce Talks

Unul dintre momentele neașteptate și memorabile de la eveniment a fost marcat de o intrare pe scenă mai puțin obișnuită, în stilul caracteristic al lui Robert Nicolae Feraru, Managing Partner și Social Media Expert la Kooperativa 2.0. Intrarea spectaculoasă a fost gândită astfel încât să accentueze valorile de bază ale acestei platforme, Robert aflându-se într-un cărucior de cumpărături branded CloudCart și Kooperativa 2.0 atunci când și-a început discursul ce avea să dea sfoară în țară despre funcționalitățile CloudCart. Original, nu? Intrarea pe scenă a stârnit zâmbete și aplauze, fiind menită să sublinieze esența CloudCart – originalitatea, creativitatea și capacitatea de a ieși în evidență într-o piață competitivă.

MG 8159

La finalul prezentării, mulți dintre cei prezenți au fost dornici să discute și să afle cum această platformă poate fi de ajutor propriilor lor afaceri. Cu alte cuvinte s-a lăsat cu engagement și networking de calitate, cum ne place nouă.

În caz că nu ne-am intersectat pe la eveniment și vrei să afli mai multe despre CloudCart, scrie-ne la adresa de mail cloudcart@kooperativa.ro și facem să fie bine!

Vrei să fii la curent cu articolele noastre?

Abonează-te la newsletter-ul nostru completând câmpul de mai jos iar noi te vom ține la curent cu articolele și activitatea noastră!

relatii publice si comunicare

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l ca să-l citească și prietenii tăi!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter
relatii publice si comunicare

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l ca să-l citească și prietenii tăi!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter

Alte articole care te-ar putea interesa

Vrei să scrii un guest post pentru blog-ul nostru?

Completeză formularul de mai jos și te vom contacta noi!

Vrei să afli mai multe despre cum te poate ajuta marketingul digital să îți crești afacerea? Contactează-ne pentru a-ți oferi soluții personalizate.