Agenție iscusită de comunicare integrată | Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Agenție iscusită de comunicare integrată
Social media, PR și Digital Marketing

Agenția Kooperativa 2.0 primește certificatul de atestare națională AMCOR pentru oferirea de servicii profesionale de consultanță și training în marketing și vânzări

Anca Neațu

Anca Neațu

Public Relations Specialist & Chief of Quietly Judging. Strategiile de comunicare sunt rezultatul unui simț analitic care combină în același timp pasiunea pentru storytelling. La acestea se adaugă un planning bine structurat și o componentă de inovație esențială pentru o campanie de succes.

Începând cu luna octombrie, agenția de comunicare integrată Kooperativa 2.0 a fost inclusă pe lista agențiilor certificate de către Asociația Consultanților în Management din România (AMCOR) pentru oferirea de servicii profesionale de consultanță și trainining în marketing și vânzări.

Serviciile de consultanță și training fac parte dintr-o serie amplă de inițiative care au scopul de a îmbunătăți activitatea brandurilor cu care agenția Kooperativa 2.0 colaborează, optimizând în acest fel soluțiile pentru realizarea și implementarea strategiilor de promovare pe termen lung. Sesiunile de consultanță au rolul de a dezvolta cunoștințele pentru o mai bună înțelegere a campaniilor de comunicare și marketing, precum și a instrumentelor folosite, în contextul unui ere digitale care oferă tot mai multe metode și strategii de promovare și dezvoltare pentru businessuri.

Kooperativa 2.0 a primit certificatul de atestare națională AMCOR pentru consultanță și training în domeniile marketing și vânzări pentru sectoarele de activitate industrie, agricultură și servicii. Astfel, atestarea oferită de AMCOR reprezintă încă o garanție pentru bunele practici respectate de agenția de comunicare integrată în desfășurarea activității, obligându-se să urmeze și să respecte continuu Codul Etic al profesiei de consultant în management, marketing și vânzări.

Despre AMCOR

Asociația Consultanților în Management din România (AMCOR) activează din anul 1990 și reunește firme de consultanță și training în management, dar și persoane fizice autorizate care prestează servicii de consultanță în management pentru clienții lor. Astfel, asociația are misiunea de a aduce valoare adăugată membrilor săi prin promovarea unui climat de profesionalism și etică pe piața de consultanță și management din România. AMCOR este singura asociație română care este membru deplin al FEACO – Federația Europeană a Asociațiilor de Consultanță și al ICMCI – Consiliul Internațional al Institutelor de Consultanță în Management, obiectivul său principal fiind de a asista Asociațiile Naționale în promovarea și dezvoltarea profesiei și reprezentarea acesteia în relațiile cu Instituțiile Europene.

Vrei să fii la curent cu articolele noastre?

Abonează-te la newsletter-ul nostru completând câmpul de mai jos iar noi te vom ține la curent cu articolele și activitatea noastră!

relatii publice si comunicare

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l ca să-l citească și prietenii tăi!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter
relatii publice si comunicare

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l ca să-l citească și prietenii tăi!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole care te-ar putea interesa

Vrei să scrii un guest post pentru blog-ul nostru?

Completeză formularul de mai jos și te vom contacta noi!

Vrei să afli mai multe despre cum te poate ajuta marketingul digital să îți crești afacerea? Contactează-ne pentru a-ți oferi soluții personalizate.