ConsultingPress Multi Niche COnsulting WordPress Theme Professional Finance COnsulting Services

Cursuri social media pentru companii

Cu peste 700 de campanii organizate în social media, cu un total de peste 30.000 de articole scrise pe bloguri și cu peste 200 de workshopuri, seminarii sau speechuri în diverse conferințe, am centralizat toată această expertiză și suntem pregătiți să ți-o oferim ție și echipei tale într-un mod interactiv și ușor de înțeles.

Pornind de la problemele pe care le identifici în companie legate de social media, realizăm un workshop care să explice contextul social media actual, să treacă printr-o serie de tips & tricks utile în social media și care, în final, să rezolve problema identificată.

De-a lungul timpului, workshopurile și cursurile susținute de noi s-au dovedit utile companiilor care:

  • doreau să înțeleagă mai bine cum să folosească anumite rețele sociale;
  • doreau să obțină mai multe lead-uri folosind social media;
  • doreau să explice contextul social media Top Managementului companiei;
  • doreau să explice angajaților cât de mult este influențată imaginea companiei prezența lor personală pe rețelele sociale;
  • etc.

Despre traineri:

Cristian China-Birta

Cristian China-Birta
Fondator și Asociat

Antreprenor din 2008. Blogger din 2007 pe cristianchianbirta.ro cu o bogată experiență de colaborare cu agențiile, companiile și alți bloggeri din România. A fost desemnat bloggerul cu care au colaborat cel mai bine agențiile în 2013, 2014, 2015 și 2016, în topul realizat de Revista Biz. În 2016 figurează pe primul loc în topul celor mai vizibile persoane cheie din online românesc, conform Zelist Industries.

Cristian Florea

Cristian Florea
Social Media Manager

Urmărește trendurile din social media și este la curent cu tot ce se schimbă. Blogger din 2008 pe cristianflorea.ro și fondatorul proiectului casastiti.ro, care a câștigat locul 3 la Webstock Awards 2015, categoria Utility.

Dorești un curs în compania ta? Trimite-ne un mail pe office@kooperativa.ro sau folosește formularul de mai jos