Curs 26 iunie 2019: Cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare

Data: 26.06.2019

Durata: 10:00 – 17:00

Locația: Impact Hub București (Splaiul Unirii 165 Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1, București 030133) (Clădirea nu asigură acces în parcarea subterană)

Cost participare: 220 € / persoană

Despre eveniment

Pornind de la întrebarea „Cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare?” putem enumera zeci de exemple, de la relația pe care un brand o construiește cu angajatul prin intermediul rețelelor sociale, până la îmbunătățirea mediului de lucru în companie.

În cadrul cursului vom prezenta și un set de pași pe care ar fi bine să-i urmezi în comunicarea de pe rețelele sociale ca să ajungi la rezultate cât mai bune în materie de employer branding.

Cum realizezi acest set de pași și ce trebuie să faci ca să îi poți respecta până ajungi la rezultatele dorite? Vei afla cu siguranță pe 26 iunie, fiindcă te invităm la cursul despre „Cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare” organizat de agenția Kooperativa 2.0.

Cele trei teme principale care vor fi dezbătute în cadrul cursului sunt:

Cum te ajută social media în procesul de recrutare;

Cum ajută social media la employer branding;

Cum ajută brandul personal al angajaților compania la care aceștia lucrează.

Cui îi este adresat acest curs?

Cursul li se adresează celor care lucrează în domeniul resurselor umane și angajatorilor cărora le-ar fi de ajutor să înțeleagă principiile unei activități corecte pe rețelele sociale.

Începem prin a seta contextul social media actual apoi continuăm cu pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a realiza o strategie de social media eficientă în procesul de recrutare. Nu în ultimul rând, trecem printr-o serie de tactici și tips & tricks care te vor ajuta la implementarea strategiei de social media.

Ziua se va încheia cu o probă practică, extrem de utilă pentru a-ți însuși tehnicile învățate în cadrul cursului și a găsi răspuns la întrebările specifice pe care le ai pe teme de social media.

Înscriere

Costul de participare este de 220 € / persoană. Se aplică discounturi pentru companiile care înscriu două sau mai multe persoane.

Dacă din compania ta vor veni mai multe persoane, te rugăm să specifici acest lucru în câmpul „Alte detalii”.

Înscrie-te folosind formularul de mai jos


Alte detalii-

Despre traineri:

Cristian China-Birta
Cristian China-Birta
Fondator și Asociat

Antreprenor din 2008. Blogger din 2007 pe cristianchianbirta.ro cu o bogată experiență de colaborare cu agențiile, companiile și alți bloggeri din România. A fost desemnat bloggerul cu care au colaborat cel mai bine agențiile în 2013, 2014, 2015 și 2016, în topul realizat de Revista Biz. În 2016 figurează pe primul loc în topul celor mai vizibile persoane cheie din online românesc, conform Zelist Industries.

Cristian Florea
Cristian Florea
Social Media Manager
Urmărește trendurile din social media și este la curent cu tot ce se schimbă. Blogger din 2008 pe cristianflorea.ro și fondatorul proiectului casastiti.ro, care a câștigat locul 3 la Webstock Awards 2015, categoria Utility.

Agenda evenimentului

cristian florea si cristian china birta - curs de social media10:00 – 11:30 – Context Social Media actual; Cum te ajută social media în procesul de recrutare;
11:30 – 12:00 – Coffee break;
12:00 – 13:30 – Cum ajută social media în employer branding; Cum ajută brandul angajaților compania;
13:30 – 14:30 – Lunch break;
14:30 – 16:00 – Cum implementezi o strategie de social media;
16:00 – 17:00 – Probă practică, Q&A și Networking.

Despre Kooperativa 2.0

Suntem o agenție de digital marketing înființată în 2012. Am făcut până acum peste 700 de campanii de influencer marketing, am scris peste 10.000 de postări pentru conturile sociale ale clienților noștri și am creat și optimizat peste 1000 de ad-uri creative în Google Ads (Adwords) și Facebook Ads. Totodată, am organizat peste 100 de evenimente la care au participat, la invitația noastră, bloggeri și influenceri.

Oferim servicii de influencer marketing (promovare prin intermediul influencerilor), promovare prin Google Ads (Adwords) și Facebook Ads, administrare a paginilor de Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube și cursuri de social media pentru companii.

Click aici pentru înscriere