• Unde ne putem vedea în luna noiembrie 2017

  2 noiembrie 2017

  Mai jos găsiți o listă a evenimentelor de social media la care ne putem întâlni în luna noiembrie:

  Pe 10 și 11 noimbrie are loc a doua ediție a evenimentului November Notes in Social Media 2017 la Timișoara, un eveniment care se adresează bloggerilor, oamenilor de comunicare, dar și pasionaților de social media. Din partea Kooperativa 2.0 va participa Cristian China-Birta în calitate de speaker la un debate din prima zi a evenimentului despre Oversharing.

  Pe 14 și 15 noiembrie are loc la București o nouă ediție a evenimentului GPeC Summit, două zile de conferințe despre e-commerce și marketing online. Cristian China-Birta și Lucian Marin vor participa din partea Kooperativa 2.0 la eveniment.

  De pe 20 până pe 24 noiembrie cel mai relevant eveniment business-to-business din România, Zilele Biz, în care se va discuta despre Antreprenoriat, Inovație, Management, CSR și Media & Marketing. În prima zi, pe 20 noiembrie, vor fi prezenți Cristian China-Birta, Irina Manole și Cristian Florea, iar în a treia zi, pe 22 noiembrie, o puteți întâlni pe Irina.

  Pe 23 noimbrie, la Future of Media, organizat de Evensys, eveniment care vor aduce în prim plan cele mai noi tendințe din media, strategii de comunicare eficiente în diferite mijloace media, tactici pentru dezvoltarea și extinderea afacerilor din industrie. Din partea Kooperativa 2.0 îi puteți întâlni pe, Cristian China-Birta, Cristian Florea, Irina Manole și Alexandru Ion.

  (Material în curs de actualizare).

  Distribuie pe:

  Ai nevoie de campanii iscusite în social media?

  Contactează-ne

  Lasă un comentariu