• Unde ne putem vedea în luna decembrie 2017

  4 decembrie 2017

  Mai jos găsiți o listă a evenimentelor de social media la care ne putem întâlni în luna decembrie:

  Pe 5 decembrie are loc Gala Ariilor Protejate, un eveniment la a treia ediție ce se va desfășura la Poiana Brașov. Din partea Kooperativa 2.0 va participa Cristian China-Birta.

  În perioada 7-10 decembrie are loc Social Media Snow Camp, la Pârâul Rece în Predeal, a zecea ediție care reunește specialiști în marketing și comunicare și companii pentru a descoperii cum se construiesc campaniile de succes. Din partea Kooperativa 2.0 vor participa Cristian China-Birta, Cristian Florea, Irina Manole și Alexandru Ion.

  Pe 12 decembrie are loc Food Bloggers Conference, un evenimnet organizat de Evensys dedicat bloggerilor culinari și persoanelor active în mediul online pasionate de gătit. Irina Manole și Cristian Florea vor participa în calitate de speaker, respectiv moderator din partea Kooperativa 2.0.

  Pe 18 decembrie are loc Gala Fondurilor Structurale, un eveniment la care vor fi premiate proiecte finanțate din fonduri europene care au generat impact și au adus valoare adăugată. Din partea Kooperativa 2.0, îl puteți întâlni pe Cristian China-Birta.

  Distribuie pe:

  Ai nevoie de campanii iscusite în social media?

  Contactează-ne

  Lasă un comentariu