Strategy and Growth

Administrarea campaniilor PPC

CE PUTEM FACE PENTRU TINE

Administrarea campaniilor PPC

Știm că e greu să ajungi la publicul direct interesat de serviciile și produsele tale. Probabil ai un profil al consumatorului tău ideal, dar cum ajungi la el într-o lume cu atât de multe posibilități?

În general, campaniile PPC (pay-per-click) sunt acele campanii care te ajută să faci asta. Cu ajutorul campaniilor PPC avem grijă să trimitem reclamele setate în Google Adwords și Facebook Ads direct către utilizatorii interesați de business-ul tău.

Cheltuie mai puțin. Obține mai mult.

Te ajutăm să optimizezi la maxim bugetele tale pentru reclamele online.

De-a lungul procesului de configurare a reclamelor trebuie să trecem printr-o serie de pași, care ne ajută să setăm reclamele în așa fel încât să aibă un randament bun.

De la evaluarea obiectivelor tale, la evaluarea site-ului, research-ul cuvintelor cheie relevante pentru industria în care activezi, implementarea codurilor de măsurare a impactului campaniei, A/B Testing cu mai multe idei de reclame, analiza competiției sau implementarea listei de cuvinte cheie negative, reușim să găsim varianta potrivită pentru promovarea produselor și serviciilor tale către publicul interesat de ele.

Totodată, facem periodic o analiză a datelor și a performanței campaniilor și-ți trimitem un raport complet în urma căruia poți vedea ce randament a avut bugetul investit în acest tip de campanie.

Lucian Marin
Lucian Marin
Specialist PPC

Sunt profesionist certificat Google cu experiență de peste 2 ani în online marketing. Sunt aici să vă ajut să optimizați bugetele companiei pentru reclamele online și să obțineți cele mai bune rezultate în campaniile de Google Adwords și Facebook Ads.

Scrie-ne acum ca să stabilim primii pași