Curs 24 septembrie 2019: Cât costă o prezență decentă în social media pentru un brand

Data: 24.09.2019

Durata: 10:00 – 17:00

Locația: Impact Hub București (Splaiul Unirii 165 Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1, București 030133) (Clădirea nu asigură acces în parcarea subterană)

Cost participare: 220 € / persoană

Despre eveniment

Pornind de la întrebarea „Cât costă o prezență decentă în social media pentru un brand?” vom prezenta în cadrul cursului o serie de modalități eficiente prin care să investești bugetul de digital marketing nu doar pentru a fi prezent pe social media, ci și pentru a avea o activitate notabilă, care să-ți aducă rezultate măsurabile.

În cadrul cursului vom prezenta și un set de pași pe care ar fi bine să-i urmezi în împărțirea bugetului din social media în funcție de beneficiile pe care dorești să le obții și de mediile în care decizi să comunici.

Cum utilizezi la potențial maxim bugetul pe care îl investești în social media și ce trebuie să faci ca să ajungi la rezultatele dorite? Vei afla cu siguranță pe 24 septembrie 2019, fiindcă te invităm la cursul „Cât costă o prezență decentă în social media pentru un brand” organizat de agenția Kooperativa 2.0.

Cui îi este adresat acest curs?

Cursul li se adresează antreprenorilor și reprezentanților companiilor cărora le-ar fi de ajutor să înțeleagă mai bine cum pot fi împărțite bugetele necesare promovării în social media.

Începem prin a seta contextul social media actual apoi continuăm cu pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a identifica mediile potrivite de comunicare și pentru a înțelege mai bine bugetul necesar fiecărui canal în parte. Nu în ultimul rând, trecem printr-o serie de tactici și tips & tricks care te vor ajuta la implementarea strategiei de social media.

Ziua se va încheia cu o probă practică, extrem de utilă pentru a-ți însuși tehnicile învățate în cadrul cursului și a găsi răspuns la întrebările specifice pe care le ai pe teme de social media.

Agenda evenimentului

cristian florea si cristian china birta - curs de social media10:00 – 11:30 – Context Social Media actual și particularitățile rețelelor sociale;
11:30 – 12:00 – Coffee break;
12:00 – 13:30 – Cum alegi mediile de promovare în funcție de obiectivele pe care le urmărești;
13:30 – 14:30 – Lunch break;
14:30 – 16:00 – Cum setezi bugetul potrivit de promovare în funcție de obiectivele pe care le urmărești;
16:00 – 17:00 – Probă practică, Q&A și Networking.

Înscriere

Costul de participare este de 220 € / persoană. Se aplică discounturi pentru companiile care înscriu două sau mai multe persoane.

Dacă din compania ta vor veni mai multe persoane, te rugăm să specifici acest lucru în câmpul „Alte detalii”.

Ofertă Early Bird

Orice bilet achiziționat până pe data de 1 septembrie 2019 beneficiază de un discount de 15%. Astfel, costul biletului va fi de 187 de euro.

Înscrie-te folosind formularul de mai jos


Alte detalii-

Despre traineri:

Cristian China-Birta
Cristian China-Birta
Fondator și Asociat

Antreprenor din 2008. Blogger din 2007 pe cristianchianbirta.ro cu o bogată experiență de colaborare cu agențiile, companiile și alți bloggeri din România. A fost desemnat bloggerul cu care au colaborat cel mai bine agențiile în 2013, 2014, 2015 și 2016, în topul realizat de Revista Biz. În 2016 figurează pe primul loc în topul celor mai vizibile persoane cheie din online românesc, conform Zelist Industries.

Cristian Florea
Cristian Florea
Social Media Manager
Urmărește trendurile din social media și este la curent cu tot ce se schimbă. Blogger din 2008 pe cristianflorea.ro și fondatorul proiectului casastiti.ro, care a câștigat locul 3 la Webstock Awards 2015, categoria Utility.

Despre Kooperativa 2.0

Suntem o agenție de digital marketing înființată în 2012. Am făcut până acum peste 700 de campanii de influencer marketing, am scris peste 10.000 de postări pentru conturile sociale ale clienților noștri și am creat și optimizat peste 1000 de ad-uri creative în Google Ads (Adwords) și Facebook Ads. Totodată, am organizat peste 100 de evenimente la care au participat, la invitația noastră, bloggeri și influenceri.

Oferim servicii de influencer marketing (promovare prin intermediul influencerilor), promovare prin Google Ads (Adwords) și Facebook Ads, administrare a paginilor de Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube și cursuri de social media pentru companii.

Click aici pentru înscriere